I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

JAG HJÄRTA VISBY

.

Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog påstå på riktigt – eller kan ni komma på någon liten stad som är finare än Visby? Hm? Nä just det:) Herrrregud så mysigt det är där i varenda liten vrå (och nu pratar vi innanför ringmuren – utanför not så much fint) Det är små restauranger och barer och kaféer precis överallt och igår hamnade vi på detta lilla café (faktiskt utanför ringmuren men i Almedalen som ligger mot hamnen precis nedanför staden är det ju underbart också) Här åt vi klassisk ljummen nygräddad saffranspannkake i solen i Visby och det mina kära bloggisar är bland det härligaste man kan göra. Så mycket barndomssomrar i att bara ta en tugga av denna magiska rätt – lycka (och den ska vara gräddad precis som på detta café med lite lös konsistens, mmm PPPPP)

 

.

.

Så var det ju extra mysigt att fika när man precis  hämtat storebror på flygplatsen. Nu saknas bara Lolo som kommer nästa vecka – sen är alla barnen samlade hos mig igen<3

.

.

.

och med två-åringen var allt som vanligt dvs full rulle 100%. Madre Mia.

..

.,

.

Och så här såg jag ut igår när vi gjorde stan! I söt skjorta med mönster här med matchande kofta här från Custommade, svarta favvobyxor från Mosh Mosh här och nya supercoola sneakers som också är från Custommade och finns här

 

 

.

”På shoppingbenet” haha! Jodå jag hittade en hel del igår. Presenter till papsen (han fyller år imorgon) lite nya leksaker till skatterna och så lite till mig själv så klart;)

.

.

.

Måste rekommendera butiken Friendhs (ligger både på Adelsgatan och vid Södertorg) Sååå trevlig personal så klockorna stannar (jodå de kände igen mig och det gillas alltid så reklam för dem;) Massa snyggt hittade jag (märken som Twist & Tango, Filippa K, Blankens, Hunkydory mfl ) som var precis i min smak och lite fick följa med hem…

.

.

.

Lite somrigt härligt som jag fick med mig: ny lapfodral/väska som matchar min älskade Mac, skön mjuk tröja med fruktryck (sommarens grej är just det – citroner och ananasar) och så en ny parfym, Twilly, som doftar mycket, lyxigt och datenight. (Visar det andra som fanns i påsarna en annans dag:)

.

.

Ha nu en fin lördag! (själv ska jag åka iväg till byn och försöka hitta en tårta alt tårtingredienser)

.

.

KRAM

.

.

.

 

11 kommentarer till “JAG HJÄRTA VISBY

 1. Åh visa verkligen vad du köpt! Har inte ork för cliffhangers, sjukt nyfiken och noll tålamod så dröj inte för länge snälla du!

 2. Håller med – Visby är en helt fantastisk stad, men visst har vi väl några fina områden även utanför muren, tycker jag allt! 😉 Visst finns det – som i alla städer – fula byggnader och områden, speciellt de som gjordes under miljonprogrammet och de stora köpcentrumen är ju inte så roliga, men däremellan finns det faktiskt en del fint…;)
  Kram från en åretruntgotlänning som måste försvara sin ö och sin stad 😉

 3. Hur bär du dig åt?! Alltid fräsch som en nyponros! Mer hudvård och skönhetstips skulle glädja mig!
  Kram

 4. Så mysiga bilder! Har aldrig varit på Gotland, men det skulle vara jätteroligt att åka dit någongång. Får prata med sambon;). ”Skitsnygg” outfit, gillar din stil. Blir så himla shoppingsugen:)
  Sommarkram från Maria

 5. Frossar & håller stenkoll på alla dina Gotland tips kust nu. Vi ska nämligen åka dit v 28, det ska verkligen bli så mysigt. Jag har inte varit där i vuxen ålder så önskar en massa tips för vuxet folk (jag & min sambo)😍 Tack för en lyxig & fin blogg! Så kul att läsa dina inlägg & titta på alla dina fina foton. 🌹💕🌹💕🌹

 6. Kan bara hålla med: Visby är underbart!!!! 😊👍
  Supersnygga inköp också,

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg