IGÅR BEACHEN – IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

.

Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det är ju inte riktigt vår vik men det känns nästan så. Det finns en liten hamn med båtar och en liten hamnförening och så finns det både sand och stenstrand och tom raukar här. Såå idylliskt och fint, man får riktiga Saltkråkanvibbar. Papsen är mycket delaktig i det hela eftersom vi bor närmast och han ser till plagen (och vi andra spanar på eventuella ”smugglare och skummisar” nere i hamnen:) När det åker förbi en bil där vi bor sent på kvällarna är det stor händelse haha. Yes man blir lite speciell när man bor så här öde på en ö långt ute vid havet!

 

 

 

.

Jag har en ny baddräkt och jag tycker den är otroligt snygg faktiskt. Bra smickrande passform och så de där söta broderade blommorna som liksom markerar midjan lite extra. Kommer från Twist & Tango och finns hos Modesto.

.

.

 

.

Stranden ligger alltså bara 100 meter från huset och ni ser ju vad fin den är! Och skönt med inte så jättemycket folk (och då var ju ändå 26 grader varmt igår) Så här hänger vi helst på fina dagar och det är perfekt för Moje att det är långgrunt. När det kurrar i magen är det bara att tassa upp till gården för lite mat! Eller att kila upp för att hämta ner lite kaffe och bullar, mmm..

.

.

Idag är det dock inget beachväder – solen strålar även idag men det blåser som bara den och är mycket kyligare så vi gör en trip till Visby istället! Lite shopping och mumsig lunch står på schemat och så ska vi hämta älskad storebror<3

.

.

Ha en riktigt fin dag nu tjejer!

.

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “IGÅR BEACHEN – IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

  1. Så härligt det ser ut där! Baddräkten ser ut att vara inspererad av ”påsöm” från Dala-Floda dräkten! dalkulla som man är:) Supersnygg baddräkt och du ser georgous ut!

  2. Undrar hur det gått för stackars lille Maurits med vattkoppor i värmen?

  3. Jäklar vilken snygg kropp… avundsjuk!!!
    Jag kan ju inte skylla på att jag fött fem barn då du också har fött ett antal😊😍

  4. Åh, verkligen härlig strand. Det måste vara härligt att kunna återkomma varje år. Vi är på Kreta och det är härligt. Blåsigt och lagom varmt och goda drinkar 🥂🍸

  5. Riktig snygg baddräkt!👌🏼 Nu blev jag nyfiken, var på Gotland man hittar denna fina stand? Vi åker till Gotland om någon vecka & tar gärna emot en massa tips⛵🙏🏻

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg