ITALIENSKT PÅ GOTLAND

.

Åh ännu en härlig dag här på öjn – tusen tack för den vädergudarna! Superfint och soligt med bad och strandhäng här hemma och sen på eftermiddagen kom svärföräldrarna hit med sin husbil. De är på Gotland ett par dagar och vi ska visa dem norra delen som är ”vår” och bara ha det mysigt tillsammans. Ikväll åt vi lite välkomstmiddag här på gården och jag bjöd på ett stort fat med Lady & Lufsenmat i form av Parmesanfrikadeller och spagetti. Himla uppskattad och extremt yummie middagsrätt och ni ska få receptet jag lovar (hinner inte just nu bara:)

.

.

.

Badabim badaboom – la familia! Min älskade familj en underbar sommarkväll  i en härlig glad röra under oxeln <3

.

.

.

Jag ikväll! Haha, jo jag är också glad – försöker mig bara på någon seriös min som bara gör att jag ser sur ut:)

.

.

Nu ska jag smita ut från vårat hus och gå och joina de andra! (Jo jag smet in här i gästhuset en sväng b a r a för att eg er dagens inlägg mina bästa fina bloggisar. Vet ju att ni är ganska många som vill läsa det<3)

.

.

Vi ses imorgon igen tjejer!

.

KRAM

.

.

 

Rekommenderade inlägg

15 thoughts on “ITALIENSKT PÅ GOTLAND

 1. Vad du fixar och donar bara så att vi kan få dagens Hofp dos, det kallar jag blogg service💕
  Kram denna underbara sommarkväll

 2. Ibland låter du så otroligt för mer Petra. Du är en bloggare, en av många. Gå du ut och njut av ”på familia” så får vi vanliga dödliga försöka klara oss till nästa uppdatering.

 3. Åh, så härligt ni har det och vad glad jag blir för varje nytt inlägg! Underbara sommar vi har nu, hoppas den håller i sig länge!

 4. Hur mysigt som helst,! Vilket praktiskt ”tak” över middagsbordet, kan man dra det fram och tillbaka eller hur funkar det och har ni köpt det någpnstans eller gjort själva? Och maten – parmesanfrikadeller verkar mer me and köttbullar så jättegärna recept när du får chans. Njut av Gotland, allt annat finns kvar.

 5. Undrar också över taket över middagsbordet. Såå fint! Har ni köpt eller gjort själva?

 6. Hej! Följt dig i flera år, underbara bilder o tips. Vi är själva på gotland hos kompisar som byggt hus i Bungenäs. Vart har dina föräldrar hus?

 7. Original Italian taste: spaghetti al sugo e parmigiano con polpette !! bye bye from Italie

 8. Älskar den gröna klänningen och den fina ute taket. Tack för inspirationen.

 9. Mmmm ser ljuvligt gott ut! 🙂 Tar jättegärna recept till kommande middagsbjudning 😉 Fantastisk grön å skön klänning du har på dig, vart ifrån? 🙂 Kram kram!

 10. Hade hela bilen proppad med mat från Italien! Såg riktigt smaskigt ut dock en pasta som jag aldrig gör! Ungarna vill ha ”svenska” köttbullar…..gräset är alltid grönare på andra sidan!
  kram från Västkusten
  C

 11. Härliga bilder från underbara Gotland! Ser fantastiskt ut. Lite nyfiken på den superfina gröna klänningen, får jag fråga varifrån den är inköpt?

Comments are closed.