PERSPECTIVE STUDIO

.

I Rute tidigare idag!

.

.

Hallå raringar!

.

.

Hoppas ni har det fint!? Det har vi och idag har vi gjort lite utflykter här på norra Gotland för att visa svärmor och svärfar. Bla hamnade vi (så klart) i Rute och jag passade på att kika in i den sprillans nya och lyxiga Pop-up-butiken Perspective Studio som ligger i en gammal lada snett emot det extremt populära Stenugnsbageriet som ni säkert alla redan har hört talas om (och som drivs av Fabrique) Lite kul med något så himla hippt i den där lillla yttepyttebyn som bara är en grusväg.

.

.

 

.

Väldigt väl utvald interiör från exklusiva märken kan man hitta hos Persepctive! (Vill ni läsa mer om butiken så är det ett stort reportage i senaste numret av Residence) Själv fick jag med mig något som doftade helt fantastiskt (nope inte ett doftljus eller stickor och jag ska visa vad det är i ett annat inlägg:)

.

.

.

Så blev vi bjudna på mumsig lunch i bageriets växthus och jag tog en enorm räksmörgås som smakade typ himmel. Mmmm så god den var!

.

.

.

Så for vi vidare och var vid Furillen och Lergrav och Fardume och var och handlade i Fårösund och nu laddar jag inför middagsfixet här hemma. Blir lite grillade högrevsburgare med stekt lök och tryffelbea, allas favorithamburgare:) (De andra är nere på stranden och badar i Östersjön som om det vore Medelhavet typ – brrrr)

 

..

Önskar er alla en härlig julikväll!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 thoughts on “PERSPECTIVE STUDIO

  1. Petra, du borde vara sponsrad av Gotlands turistbyrå (och Mari Jungstedt). Man verkligen vill åka till Gotland och uppleva alla fantastiska miljöer.

  2. Alltså den där kjolen är såå snygg! Så glad att jag fick tag på en förra året💕
    Kram

  3. Jag har en likadan kjol och jag bor i min för jämna, så himla skön. Och så har jag min sköna och snygga sandaler från shabbies till.

  4. Jag har hört att det är svåra tider för bönderna på Gotland. Att torkan gör att de måste slakta djuren för att de inte kommer att ha någon mat till dem till vintern. Jag tycker synd om jordbrukarna i de delar av Sverige där det är så. Att semestra på Gotland är såklart underbart. Jag har själv gjort det och vill dit igen – snart!

  5. Har funderat på varför Gotland är så överskattat då Öland är dock snäppet finare och det tycker ju uppenbarligen även vår kungafamilj med 🙂 Kan det ha att göra med att det är lättare att ta sig till Gotland med färjan från Nynäshamn?? Ölandsbron är ju helt magisk.

Comments are closed.