PERSPECTIVE STUDIO

.

I Rute tidigare idag!

.

.

Hallå raringar!

.

.

Hoppas ni har det fint!? Det har vi och idag har vi gjort lite utflykter här på norra Gotland för att visa svärmor och svärfar. Bla hamnade vi (så klart) i Rute och jag passade på att kika in i den sprillans nya och lyxiga Pop-up-butiken Perspective Studio som ligger i en gammal lada snett emot det extremt populära Stenugnsbageriet som ni säkert alla redan har hört talas om (och som drivs av Fabrique) Lite kul med något så himla hippt i den där lillla yttepyttebyn som bara är en grusväg.

.

.

 

.

Väldigt väl utvald interiör från exklusiva märken kan man hitta hos Persepctive! (Vill ni läsa mer om butiken så är det ett stort reportage i senaste numret av Residence) Själv fick jag med mig något som doftade helt fantastiskt (nope inte ett doftljus eller stickor och jag ska visa vad det är i ett annat inlägg:)

.

.

.

Så blev vi bjudna på mumsig lunch i bageriets växthus och jag tog en enorm räksmörgås som smakade typ himmel. Mmmm så god den var!

.

.

.

Så for vi vidare och var vid Furillen och Lergrav och Fardume och var och handlade i Fårösund och nu laddar jag inför middagsfixet här hemma. Blir lite grillade högrevsburgare med stekt lök och tryffelbea, allas favorithamburgare:) (De andra är nere på stranden och badar i Östersjön som om det vore Medelhavet typ – brrrr)

 

..

Önskar er alla en härlig julikväll!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

GLAD MIDSOMMAR!

. Jag idag! . . Kikar in en snabbis här mellan dukning och stångklädning! Bara…

MIDSOMMAR 2018

. Igår var det åter dags för min paps att hissa flaggan och kratta gården…

G L I T T E R

  . Tog ett par pics nedanför huset i kvällsljuset igår! Bara för att jag…

12 thoughts on “PERSPECTIVE STUDIO

  1. Petra, du borde vara sponsrad av Gotlands turistbyrå (och Mari Jungstedt). Man verkligen vill åka till Gotland och uppleva alla fantastiska miljöer.

  2. Jag har hört att det är svåra tider för bönderna på Gotland. Att torkan gör att de måste slakta djuren för att de inte kommer att ha någon mat till dem till vintern. Jag tycker synd om jordbrukarna i de delar av Sverige där det är så. Att semestra på Gotland är såklart underbart. Jag har själv gjort det och vill dit igen – snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *