T A S T E

.

Åh, har ni testat hemglass saltlakritsglassbåtar! Jag är ingen jätteivrig glassätare men klassiska smaker från B&J  (cookiedough, maffig choklad och så den där med banan så klart – Chunky Monkey tror jag den heter. Magisk) går ju alltid ner och mjukglass mmm. Helst chokladdoppad och med frasig-seg strut (inte våffla) eller med massa salmiakströssel. Saltlakritsglass är ju en speciell grej och antingen hatar man det eller älskar och dessa svarta båtar är såå goda tycker jag. Lite gulligt att glassbilen med sin söta trudelutt kör ända ut hit till oss på sommaren – längst ut i havsbandet – och vi köper mycket och gärna! Tack för det Hemglass (Ej spons)

.

 

.

En glasspaus ute i cartoonsoffan från Kartell designad av Philippe Starck idag. Har på mig sommarens absoluta favvobikini, en riktig eyecatcher i cerise och rött från Twist & Tango. Brukar inte vara ett superfan av färgglada bikinis men denna älskar jag. Så skön och bekväm och en färg man blir g l a d av!

.

.

.

Bland blåelden! En typisk Gotlandsblomma som bränner ordentligt om man kommer nära (barnen avskyr bloman:) Och mammakroppen sommaren 2018 trivs jag helt okej i faktiskt. Springer flera gånger i veckan (Inte superlångt men 5-7 km blir det iaf) och känner mig ganska så uthållig och stark och har hyfsat flås nu. Borde (vill!) styrketräna också men det är ju så svårt att få till några gymtimmar när man inte är hemma liksom? Flera av er har frågat om min träning och nu vet ni hur denna fyrabarnsmammakropp rör sig för tillfället:)

.

.

Nu ska jag kila in till de andra och till min goa lillebror som kom över idag!

.

.

Ha en härlig kväll nu!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

GLAD MIDSOMMAR!

. Jag idag! . . Kikar in en snabbis här mellan dukning och stångklädning! Bara…

MIDSOMMAR 2018

. Igår var det åter dags för min paps att hissa flaggan och kratta gården…

G L I T T E R

  . Tog ett par pics nedanför huset i kvällsljuset igår! Bara för att jag…

22 thoughts on “T A S T E

 1. Är de lika bra som Turkisk pepparglassen som Hemglass hade för ca 5 år sedan? Den var helt magisk för lakritsälskare men försvann tyvärr…

 2. Jag tycker att de glassarna är alldeles för söta. Annars älskar jag lakrits, det funkar bra vid migrän också som balsam för själen. Vad otroligt snygg du är! 👍

 3. Kollade snabb in här nu för att se om svar på tidigare fråga, chansar igen! Var har du hittat den fina gröna klänningen i förra inlägget?

  1. Det står i inlägget att hon köpt det i Visby på affären friends och att den kommer från Filippa K så kanske därför du inte får svar. Läster du inte texten ?

   1. Inte så van vid det här med att fråga o svara under Kommentarer, så svaret att tonen lät tråkig var till dig E, men ser nu att du ber om ursäkt, så helt ok, men varför hugga direkt oavsett?!?

 4. Kan verkligen rekomendera youtube för träningspass. Popsugerfitness (haha, namnet…) är bra, sen finns hur mycket som helst. Sen alla appar som finns. Ex. 7
  Minute- women. Numera gör jag nästan hellre youtube- pass än går till gymmet. Ett litet sommar- tips. Ha en fortsatt underbar sommar:)

 5. Häftigt med vältränade 4barnsmammor! Själv pallrade jag mig i väg till gymet här på ön i morse 🙂 .
  När jag var liten älskade jag Lakritspuck men nu är favvoglassen Hägendaz ” salted caramel”.
  Kram från västkusten
  C

 6. Åh låt riktigt gott med lakritsglass😊
  Jag fråga här igen då om kjolen du hade på dig i ett inlägg tillbaka. Vart kommer den ifrån ?:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *