YES VI ÄR KVAR!

.

Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den bästa doften  jag vet iaf:) Moje är SÅ mycket två-åring med allt vad det innebär just nu (gaaah) men så gorgeous ibland så man bara vill äta upp honom. Mmm. Och de där Sinatrablå ögonen kan få mamma att gå med på i princip vad som helst haha;)

 

.

Todeloooo bloggisar!

.

.

Ledsen för lite upphåll här i bloggen! Men fullt upp har det varit med alla skatter och sommarlov och så en sväng magsjuka på det. men vi är kvar här på ön och den ena dagen är finares än den andra. Idag är det ännu en riktig högsommardag och vi har varit nere på stranden sen imorse men är just nu uppe i husse en sväng för lunch och lite siesta. Har ju lovat er recept på lite av allt det mumsiga vi äter (och oh my vad vi äter mycket gott) och det kommer:)

.

.

 

.

Gullunge som trivs som fisken med att ha låångt lov (totalt 10 veckor blir det) och bli bortskämd och ompysslad av hela familjen non stop..

.

.

.

Nyväckt tonåring njöt frukost en stund ute i solen imorse istället! Utanför vårt hus där vi bor på gården och sittandes i Grythyttangruppen i fräsigt orange och svart (nog en ovanlig kombo tror jag:) Oh my vad tonåringar kan sova förresten? Skulle man inte ruska om dem lite varje morgon skulle de nog gå upp vid 13-tiden. Var man verkligen så där trött själv i den åldern, minns inte riktigt:)

.

.

Ha nu en riktigt fin måndag snyggingar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 thoughts on “YES VI ÄR KVAR!

  1. Är glad om vi får upp våra tonåringar till lunch… tonåringar sover mest av alla!

  2. Kan bara instämma, våra tonåringar sover hur länge som helst. Men de är ju å andra sidan uppe halva nätterna också 🙂

  3. En sådan go unge 😍härlig ålder den där 2 års åldern när dom är sådär kramgoa ❤️Kram från Skåne

  4. Angående bilder, ser ut att vara en väldigt tung blöja på första bilden. Men pojkstackaren verkar inte bry sig. Han kanske är van vid det.

    1. Om den är tung eller inte vet du ju inget alls om. Och därför är det bara dumt att uttrycka sig om det. Har man inget snällt att säga kan man vara tyst.

    2. Ja oh ja! Pojkstackarn (som du redan påpekat är så ovanligt extremstor) har mycket mycket kiss och bajs i blöjan. Öjöjöj, gödsel för flera hektar. Men han är så van ser du, nemas problemas. Men tack för att du påpekade, borde kanske byta snart

  5. Älskar din blogg men VARFÖR använder du engelska ord och uttryck. Var en förebild som bloggare och bevara det svenska språket! Det är frustrerande. 😔 Du är en influencer…..😕

Comments are closed.