I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

FIXAT GLASÖGON OCH NJUTIT MASSOR

.

Idag blev det världens vackraste stad igen! Tog med mig Trulle, Lolo och Bea på en sväng till Visby då jag skulle göra en grej åt ett företag i wstdaen plus göra synundersökning (behöver verkligen VERKLIGEN läsglasögon) Sen passade vi så klart på att njuta av att vara där – i 26 gradig värme och sool. Herregud så fint, jag blir bara så himla lycklig av Visby!

.

.

.

En sen lunch intog vi favoriten Krönet som har en av stadens finaste utsikter! Och helt ljuuuvlig asiatisk nudelsallad. Prova den om ni ska dit! (jag kommer drömma om den där rätten. Den var enorm och jag åt i princip upp allt:)

.

.

Och undrar ni om min sköna dagens så kan jag berätta att glansiga byxorna som är fantastiska kommer från Custommade och finns här och tishan i superkvalité kommer från Notes du Nord och finns här.

.

.

Ha nu en fin kväll vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

17 thoughts on “FIXAT GLASÖGON OCH NJUTIT MASSOR

 1. Vilka snyggingar, tack för att vi får följa med på er gotlandssemester . Jag kan tänka mig att ni njuter för det gör vi på våran lilla Ö. ♥️. Här vid vårat sommarhus känns det som om man befinner sig i Medelhavet. Hälsningar Åsa

 2. Tack för din fina blogg. Trevlig och omväxlade i innehåll. Ofta inspirerande.
  Vad jag önska att du tog dej mer tid för läsarnas frågor. En modern blogg skall vara interaktiv med läsare och följare. Ibland känns det som om endast dumma kommentarer får uppmärksamhet. Varför ens godkänna sådana? De för inget gott med sej.
  Kan förstå att balansen mellan jobb och fritid är hårfin och tiden som ibland inte räcker till. Men bloggen är ju en del av ditt jobb som jag förstått.
  Hoppas din blogg inspiration räcker lång tid framöver för du förgyller så mångas vardag, även min.
  Trevlig sommar till dej och familjen!

 3. Riktigt fina o härliga bilder, även snygg outfit. Undrar vad dina solglasögon heter?

   1. Tack! Förlåt om jag är tjatig men vad är det för färg på glasen? Kommer fram flera olika färgkombinationer när jag söker på nätet.
    Ha en skön o bra vecka!

 4. Åh så snygg bloggerska och läppstiftet alltså, I totally love it! Vad heter det och var är det ifrån? Jag bara måste köpa ett likadant! 😀

Comments are closed.