HEMMA I SMÅSTADEN!

.

Hem ljuva hem!

.

Yes nu är vi hemma i på vår gata i stan igen! Jag åkte över själv till fastlandet  med alla skatterna igår (via omväg extra 4 mil till Fårösund eftersom jag glömt min plånbok på Ica Bungehallen och fick lite småbråttom:/) Jag har faktiskt så himla gulliga barn och de stora hjälper alltid till och grejar och fixar och roar lillebror när det behövs<3

.

Alltid så skönt att komma hem när man  varit borta länge tycker inte ni det? Nu var vi på ön i en hel månad och det känns plötsligt så stort och luftigt här hemma i vårt casa. Härligt.  Och så kan jag tvätta massa tvätt igen och ta en riktig dusch, mmm. Är ju vattenbrist på ön så det var 2-minutersduschar max varannan dag som gällde och använda samma kläder minst ett par dagar iaf. Lortgris har man absolut varit mellanåt haha;)

.

.

.

Blev så glad när jag såg nya Rembrandttavlan i vardagsrummet – den hade jag ju nästan glömt bort! (Finns på Newport för den som undrar)

.

Och ojojoj vilken värme vi har fått nu! Inte klokt vad hett det är. Tog en sväng i spåret ute på Björnön före lunch  (väldigt kuperad  slinga bland fårhagar och kullar) och sprang i typ 30 graders värme och avslutade med lite trappor bara för att. Nope det gick inte direkt  fort och jag var heelt slut efteråt och sjöblöt av svett men nöjd att jag hade kommit iväg! Men sen – jag fick såå ont i magen och har det fortfarande och är helt slut. Pjuh. Helt övertygad att det onda i magen hänger ihop med löpningen och värmen. Så det blir en väldigt soft lördagskväll här med mycket att läskande svalt att dricka! (och H ska få bjuda på middag:)

.

.

Hoppas ni får en riktigt fin kväll nu snyggingar!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “HEMMA I SMÅSTADEN!

 1. Välkommen hem från Gotlands-paradiset! Vilken ljuvlig månad ni måste haft på ön i detta kanonväder, somrarnas sommar liksom!
  Älskar att mötas av interiörbilder när jag kikar in här, snyggt!

  Nu ska jag knäcka en kall hehe, har lagt golv hela dan och är SÅ värd det 😉
  Trevlig kväll!

 2. Wow så snyggt! Älskar också dina interiörbilder. Helt klart Sveriges vackraste hem 😍

 3. Precis samma här, ont i magen efter löpturen. Aldrig varit med om tidigare. Middagen gick iaf ner.

  1. Men så konstigt, detta hände även mig, samma dag. Kan någon medicinskt kunnig förklara eller avfärda sambandet löpning-hetta-magsmärtor?

   1. För mig blir det så när jag druckit för dåligt inför passet. De gånger jag inte druckit dåligt och springer funkar det utan problem = inget magont.

 4. Jag får också ont i magen av löpning när det är varmt. Men framförallt blir det så när jag druckit alldeles för dåligt inför passet.

Comments are closed.