ULTIMATA RUMSDOFTPRYLEN

.

Måste ju bara visa den här “grejen”! När jag var på Gotland och i Rute och  besökte mysiga Perspective Studio så sprang jag på dennaa otroligt mumsigt doftande plåtask. Det är lava som har fått doftkolja på sig och som håller hur länge som helst (lovade Studioägaren:) Nog ett år tror jag. Man får med en flaska olja så man kan droppa på lite då och då när man vill förstärka doften! Denna ask var ganska pricy men man får alltså slå ut det på t i d e n den doftar. Mycket mer sparsamt och än vanliga doftljus alltså.

 

 

,

Fanns flera underbara dofter att välja bland men jag valde (efter lite beslutsångest) mjuka fräscha Terre Blanchedoften som är lite så där tvålig. Nu står lavaburken på spiselkransen och sprider ljuvlig doft i vardagsrummet. Vet inte om det går att beställa dessa burkar någonstans men någon annan kanske vet? Kanske går att hitta om man googlar lite:)

.

.

Nu – mot Arlanda! (Och  TACK söta fina för all flygpepp. Ni är bäst<3)

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “ULTIMATA RUMSDOFTPRYLEN

  1. Hej! Tror taxfree öppnar kl 06.00.
    Ha det så bra, du grejar detta m flyget ❤️
    Kram och trevlig resa!!

  2. Perspective studio har en webbshop, så det går att köpa lavastenarna med doft direkt från dem. Minus dock på att man inte kan dofta på dem online 🙂

  3. Har haft likadana Mad et Len “burkar” i flera år. Visserligen köpta på Oliver Gustav Studio i Köpenhamn. Vilken för övrigt känns som Perspectiv Studios kört en rip off på Själv har jag olika burkar i flera rum med olika dofter och de doftar ljuvligt. Min favorit doft är Patchouli Rose. Men nja att de skulle hålla ett år är nog att ta i, allt beror på hur ofta du öppnar locket!

Comments are closed.