SOVER PÅ ARLANDA

.

Nu är vi här – på Arlanda och bor nästan på landningsbanan till en två-årings stora glädje. Flypaaan non-stop:)

.

.

Bonsoir mes amis!

.

.

Yes här ligger jag på vårt hotellrum och har det riktigt mysigt! Moje sussar nybadad i sin spjälsäng och jag kikar på film med honey och mumsar godis (Bea ligger i rummet bredvid och ser på annan mer barntillåten film:) Som jag skrev så tycker jag att det är både skönt och mysiga att bo här innan vi ska flyga. Vi bor alltid på Clarion för det just är så toknära och fräscht och barnvänligt. Sen så har de en jättemysigt restaurang – Kitchen & Table – där vi brukar äta (Ikväll åt jag en Ceasarsallad med lax som bara var såå mumsig)

.

.

.

Alla resår laddade för att åka ner till Rivieran imorgon! Moje är nog mest laddad av alla haha. Vi åker ett riktigt tidigt flyg med SAS ner till Nice (typ vid 7) men jag vill ändå gärna hinna med tax-freen. Någon raring där ute som kanske vet när den öppnar förresten? Den kanske är stäng då kom jag på nu:/

..

.

Ha nu en mysig happy fredagskväll alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “SOVER PÅ ARLANDA

  1. För ca 2 veckor sedan flög vi utomlands och planet gick 7.00. Taxfreen var öppen när vi kom igenom säkerhetskontrollen vid 6.00 🙂

  2. Vad mysigt ni har det, och du ska se att flygresan kommer gå så bra. Lite kul för vår svärdotter åkte just härifrån för att åka och öppna en av taxfreebutikerna på Arlanda imorgonbitti klockan 05.00 så du kommer såklart hinna handla. Ha en jättefin resa och ta ett glas vin innan så känns det säkert lite lättare. Kramkram!!

  3. Trevlig resa! Men visst är väl tax freen alltid öppen.? Åker till marbella imorgon, men har ingen flygrädsla. Men vet att flygpersonalen gärna hjälper till vid behov, de kan mycket och är van att hantera flygrädsla. Kram

  4. Vi flög hit till Sicilien imorse, kl 7.20 från Terminal 5 på Arlanda och taxfree var öppen då. 😊 Trevlig resa!

Comments are closed.