PLOPP DJUNGELVRÅL OCH PLOPP GOTT & BLANDAT

.

Jag är ju en riktig gottegris av ganska så stora mått! Tokig i godis och då framförallt i choklad, salt och surt. Äter godsaker flera dagar i veckan och fick lite frågetecken kring det bland kommentarerna för någon dag sedan. En bloggläsare påstod att jag överdrev och nog inte alls äter särskilt onyttigt utan bara visar detta. Men det är SANT, jag är en riktig ordentlig livsnjutare och då även när det gäller sötsaker. Måste bara få unna mig – det är så himla härligt. Hörde Petra Mede prata i sitt sommarprat om att hon v a r j e d a g åker förbi ett visst konditori i Stockholm och köper med sig en mjuk färsk mazarin och njuter i bilen och jag förstår henne precis. Mmmm. Men jag rör på mig också, inte överdrivet men ganska lagom så att det blir lite plus-minus på energikontot. Så nej, jag tillhör inte skaran av alla mina kollegor som köper in en stor portion gräddiga pasta bara för show off och/eller bygger berg av morgonvåfflor för en blogg-insta och sen bara tar typ grapefruit. Oh no, hör har vi en real äkta moffare och jag är inte pinnsmal heller – jag väger 61 kg till mina 169 cm och det är helt okej. Skulle säkert kunna väga 56 kg och vara supertight utan mina eviga godsaker men varför det?:)

.

 

.

Blev riktigt ivrig när jag såg att nya Plopp hade kommit när jag tankade på macken tidigare idag! Åh Plopp + Djungelvrål lät ju bara för bra för att vara sant. Men tyvärr bloggisar – denna var ju lite av en besvikelse. Det är ingen klassik Ploppkräm i den utan en vanlig tunn mjölkchokladkaka med ytterst lite flan av salt lakrits. PP får den. Marabous Black Saltlakrits är fortfarande outstanding.  Däremot var den med Gott & Blandat mycket bättre. Samma vanliga chokladkaka men lite nytt och musmigt med sega små godisbitar i. PPP+. 

.

.

Nu ska jag dock ta en glassbåt med mig upp (Hemglassbilen åkte förbi på gatan idag till skatternas glädje) och kika på Maria Wern på 4:an! Tycker att den deckarserien blivit s å bra och det är så mycket igenkänning med alla bekanta platser från öjn. Världens vackraste Gotland<3

.

.

Vi ses imorgon igen raringar!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “PLOPP DJUNGELVRÅL OCH PLOPP GOTT & BLANDAT

  1. Alltså helt rätt analys av Plopp djungelvrål! Men jag ska testa den med gott&blandat (idag kanske… skulle träna på lunchen men kan hända att jag byter ut det mot promme till pressbyrån).

  2. Åh jag som inte gillar plopp, kanske vore ett alternativ för mig, ha ha! Gott och blandat lät ju gott 🙂 Är helt besatt av Marabou black though.. Har hittills inte hittat någon ersättare med choklad/lakrits 🙂

  3. Elsker sjokolade og lakris, helst sammen 😍😍🍫ja vi må nyte livets goder, spiser litt sjokolade hver kveld, med god samvittighet 😊

  4. Jag blev såå besviken! Måste nästan klassas som falsk marknadsföring! Plopp= gucka! Och jag hade tänkt djungelvrål-gucka 😔

  5. Detta kan vara ett av dina bästa inlägg, när det kommer till choklad då ”lyssnar” jag.
    Det skulle vara mycket godare om det var en härlig kladdig djungelvrålsfyllning i tror jag. Har provat alla nya plopp och den som var smaskigast var Gott och blandat. Har även köpt Fazers choklad med turkisk peppar, men den har jag inte hunnit att prova än.

Comments are closed.