STÄGNINGSDAG & ATT BEHANDLA SINA BARN OLIKA & TAPETER SÄLJES

Maurits myser i sitt rum! Vi gjorde ju om detta rum (som var Lolo´s) ordentligt när jag blev gravid. Minns att det var såå viktigt att det skulle vara absolut tip-top innan förlossningen och jag tycker fortfarande att det är jättefint och gulligt med paneler, alkov och en liten platsbyggd bokhylla.

.

.

.

Bonjour snyggingar!

,

Hoppas ni mår fint!?

.

Stägningdag på föris och skola idag så både Bea och Moje är hemma och lediga. Eller Bea är ju inte hemma utan hos en kompis farmor och leker så det är jag och killprinsen som ”hänger”. Försöker jobba lite mellan varven (fota produktbilder) men det är inte lätt med den där lilla vilda busungen kan jag lova. Ojojoj. Överallt och högt och lågt hela tiden men det är väl så det ska vara när man är två och nyfiken på det mesta liksom! Men mamman här är gammal haha han får faktiskt tänka på det, ooorkar inte springa som de andra mamisarna som är tjugonånting (när jag bara skoja – än är det fart kvar i ”gumman” och jag tror på riktigt att man minsann håller sig ung längre om man har små barn att hålla reda på;)

.

.

.

.

Alltså det är ju så annorlunda med en sladdis. Med framförallt Trulle och Lolo (nu 16 och 14 år) så var det så himla bråttom med allt minns jag. Man såg mycket framåt hela tiden och var helt uppe i småbarnslivet och tänkte snaart är de 3-4-5-6 år och börjar skolan. Yes det skulle skyndas på med det mesta och allt var såå viktigt och noga. Med Moje är det mycket mer manana om man säger:) Kom på idag att han kanske inte ska behöva sova i spjälsäng längre (Han är ju ändå två år och fyra månader!)  men jag har nog dragit på det för att han just är ganska så vild. Far runt i sängen på nätterna och så vet man ju aldrig vad han kan hitta på om han är ute på vift när vi sover? Nåväl, hakade iaf av ena långsidan så får vi se hur det går (innan jag drar ut Sebrasängen helt så den blir i juniormodell istället) Vill nog ta vara på småbarnstiden med Moje på ett helt annat sätt, spara lite på det där ”att bli stor”. Det är så himla himla mysigt med gosiga småbarn ändå och alla barn blir ju faktiskt stora till slut och kan gå på toa och prata både svenska och engelska, no stress. Yes klassiskt sladdissyndrom – att vara den som är minst men som blir  mest bortskämd och den som det daltas med i syskongruppen (Oh no, nu är jag där själv och gör (fel) som alla andra:)

..

.,

 

.

Fornasettitapeten Novolette från Cole & Son är jag också så glad i fortfarande. Visst är den fin och lyxig? (Har faktiskt fyra hela rullar över av denna om någon är intresserad? Hade inte räknat med panelen när jag beställde. Två A-rullar och två B-rullar säljes. Nypriset är 3500 kr för två rullar, de säljs i dubbelrulle, men jag säljer alla fyra för 3900 kr. Givetvis obrutna förpackningar och maila mig på houseofphilia@hotmail.com vid intresse (Info om hur själva tapetseringen av dessa specialrullar går till och hur mycket det räcker till får ni dock inte på köpet. Det får ni googla eller fråga en tapetserare:)

.

.

.

Ha en fin fortsättning på dagen nu alla fina!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg