HÖSTPLANTERING FIXAD

 

Gjorde en liten höstplantering i den stora gjutjärnsurnan vid entrén idag (bordet är också gjutjärn från Byarum om någon är nyfiken) För det blev ju bara så höstigt igen helt plötsligt? Blåste riktigt riktigt mycket i Småstaden idag och som ni vet så är just det ett av mina värsta. Blä. Blir liksom på konstigt humör och yr av storm! Skulle aldrig hunna bli en seglingsfantast med andra ord:)

.

.

 

.

Här bor vi! Glömmer ju bort ibland att det ju kanske finns nya läsare som kanske inte vet hur vårt hus ser ut? Hur som helst så är det från början av trettiotalet och jag älskar det. Vi har ju bott här i på vår gata i 11 år nu denna höst så detta är verkligen hemma-hemma (hjäälp vad tiden rusar egentligen) (Fast ibland är jag lite sugen på något nytt att sätta tänderna i bara för att det är så kul med renoveringar och make-overs. Fast då måste det vara i samma område för vi trivs såå bra här. Eller möjligtvis på Blåsbo, ett annat magiskt fint område i vår stad där jag hade mitt förra hus i mitt ”förra liv”:)

.

.

Nu ska jag kika åter igen på min toksnygga talangfulla vän som blivit tv-kändis helt plötsligt! Och hon gör det sååå bra, som allt annat hon tar sig för. Ni har väl inte missat Timjan, Tupp och Tårta på SVT på torsdagar klockan 20? Med min Emma. Hur bra och mysigt programsom helst och extremt mycket feelgood. Missa inte för allt i världen.

 

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “HÖSTPLANTERING FIXAD

  1. Hej!
    Tack för en härlig blogg med mycket inspo. En fråga, vad har ni för färg på huset och runt fönster? Vi är nämligen i startgroparna för ommålning av huset till våren. Trevlig helg!

Comments are closed.