OKTOBERMÅNDAG

.

Det är ju bara såna otroligt fina dagar nu inte sant?? Hörde att Mia Skäringer sa på sin podd (Skäringer & Mannheimer ni vet -bästa podden av alla) ungefär att luften känns ungefär som en mjuk smekning och det är ju en klockren beskrivning. Moje ville vara ute på gården direkt efter föris denna soliga måndag och självklart skulle vi vara det. Leka och mysa och hoppa i studsmattan och äta glass ute i oktober är ju inte fel:)

.

.

 

.

Vårt älskade trettiotalshus i oktoberskrud

.

.

 

.

Det nya när jag hämtar Moje är att vi ska gå hem via tågrälsen (finns två promenader att ta) och titat på tåååg! Extremt spännande med såna när man är två år och speciellt om det kommer ett g o d s-tåg, då är lyckan total. Liten stå nästan och hoppar av spänning när de åker förbi. Yes bilar, flygplan och tåg – där har du det mest coola intressanta i världen (Typiska klassiska killgrejer jag vet men de har ju kommit  helt av sig själv;)

.

.

.

Nej  nu måste jag sätta fart här för strax ska jag hämta en vän och sen blir det rida igen! Måste rekommendera alla er fd ryttarinnor att testa att rida igen om ni inte gjort det. S å himla kul är det:)

.

.

Ha nu en finfin måndagskväll (Här blir det nya Bachelor sen när jag kommer hem – kan ju vara bland det bästa man kan se på tv!)

.

.

KRAM

.

..

.

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “OKTOBERMÅNDAG

  1. Underbart ute nu 😊 älskar också deras podd, men måste passa på att tipsa om en ny favorit ”Röse & McAllister”, med Eva Röse och Isabell McAllister (programledare i bla Maxat & Fixa rummet).

  2. När min pojk var två älskade han plogbilar och blev så till sig att han kissade på sig när det kom en farandes på gatan. Tog upp ridningen för två år sedan efter 18 års uppehåll. Det bästa är att jag har en egen aktivitet och får träffa tjejerna.

  3. Ja vet, när Ola var liten kunde vi stå i timmar och titta på grävskopor. Jag lyssnar också på Skäringer&Mannheimers Poddguiden tycker den är jättebra.

  4. Älskar Skäringer & mannheimers podd! De två får mig att älska måndagar 😅 och får mig att fullständigt asgarva på promenaderna!!

  5. Ja verkligen så kul att plocka upp en sport/sysselsättning som man älskade som barn eller tonåring. Jag började spela tennis igen efter typ 20 år och jag älskar det såå mycket! Så kul! Jag håller med dig, våga börja igen precis som du gjort med ridningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *