I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

VILKEN MYYSIG HELG

.

Jag i vår ”salong” idag!

.

.

Tjingeling med amis!

 

 

 

Men åh vilken otroligt mysig helg det blev! Vädret har ju verkligen varit m a g i s k t, så där milt och varmt ute men ändå höstfräscht, Vi har varit ute massor och ätit både lunch och middag utomhus och igår var vi hos våra underbara vänner och partajade. De har byggt ett sånt där superfint växthus (likt mammas och pappas på Gotland) och har även ordnat med en riktig vedeldad italiensk proffspizzaugn i detta så där satt vi (barnlediga!) under stjärnhimlen och åt den ena fantastiska napoletanska pizzan efter den andra och drack utsökta viner till och ni anar inte hur mysigt det var. Pizzabagaren själv kan ju vara en av de bästa i Sverige (alltså han har tagit hem både specialmjöl och tomatkonserver osv direkt från Italien och varit och fått pizzatips och tricks av Lilla Napoli Falkenberg så ni fattar) Gick nog upp ett par kg haha men det var det klart värt. Mmmm

.

.

.

Var ju shoppade lite nya halsband i fredags (på Midtown) och jag måste bara visa er för  visst är det bara såå snygga. Tre stycken i olika längder från Bud to Rose som gör s å mycket fint. Halsband är verkligen mina favoritsmycken (har hur många som helst:)

.

.

.

Yes lite trött och sliten idag är jag allt men happy ändå. TROTS att jag lyckats tappa bort min Iphone i helgen. Grrr. Så irriterande! Känner mig typ halv och handikappad utan den (man är ju skapligt mobilberoende;)

.

.

.

.

Dagens är för den som undrar: Ursöt blus från Second Female och sammetsbyxor Twist & Tango (Tips! Just nu är detta på rea med 20% hos Country Dreams med koden HOUSE20 – missa inte)

.

.

Idag har vi haft svärisarna här på besök och nu är det söndagskväll och vi ska bara ta det luugnt och se på någon film och äta massa med H´s popcorn med smält smör. Söndagskvällar är ju bara det bästa (Brukar alltid se till att vi har det lite extra mysigt då för att ladda hela familjen inför en ny vecka:)

.

.

Önskar er en riktigt fin kväll så ses vi imorgon igen vänner!

.

KRAM

.

.

.

11 kommentarer till “VILKEN MYYSIG HELG

  1. Den fåtöljen är verkligen fin! Vill du berätta vad för märke? Kombinationen med soffan är verkligen lyckad.

  2. Jag undrar vad du använder för shampoo och balsam? Missade att fråga om det på din frågestund. Du är så fiiiiin i håret!! Och så undrar jag precis som en annan Linda vad du har för stylingprodukter? Vore supertacksam om du tar dig tiden att svara.
    Kram
    Linda

  3. Hørtes ut som en fantastisk helg 🙂 Mattan du har under spisebordet, hvor er den fra? Leter etter samme type, er det viscose?

  4. Fina bilder!! Vilken fantastiskt fin helg vi har haft, hälsningar Sola i Karlstad 🌞🍁

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg