I annonssamarbete med RUM 21

LAMPOR LAMPOR LAMPOR

 

Min Snobben på bokhyllan

 

..

Hej vänner!

..

Som ni vet så är jag typ tokig i  lampor! Finns inget som gör så mycket ”wow” till ett rum tycker jag, iaf om man tänker på själva detaljerna i inredningen. Det finns ju hur mycket snygga lampor som helst att välja bland  och drömma om och genom åren har jag samlat på mig ett litet gäng snygglampor som jag verkligen uppskattar och är rädd om. Ovan ser ni lampan Snoopy från Flos i vardagsrummet, designad av Achille & Pier Giacomo Castiglioni. En riktigt tung och lyxig pjäs till bords lampa med marmorfot och som går att dimra i flera steg vilket är helt perfekt. Finns att klicka hem hos RUM21 här

.

.

.

Förutom min Snoopy har vi fina lampor från Louis Poulsen, Gubi, Örsjö bla men det finns ju så många fler lampor på önskelistan ändå. Nedan ser ni ett par riktiga drömlampor som just nu finns med i RUM21´s belysningskampanj med upp till 25% rabatt på belysningRUM21 har många fina designlampor i sitt sortiment så missa inte detta erbjudande. 

.

.

.

På kvällen och Snoopy är tänd

.

.

 

.

 

.

 

.

Översta raden från vänster: Klassisk läslampa AJ från Louis Poulsen i svart, drömlampan Kotten från Louis Poulsen i koppar, nya taklampan  IC light från Flos i svart, bordslampan Pipistrello från Martinelli Lucci i vitt, maffig vägglampa No 214 från Lampe Gras och läckra moderna takkronan Heracleum från Mooi

.

(Två av dessa lampor ovan bultar mitt hjärta lite extra för – kan ni kanske gissa vilka?)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “LAMPOR LAMPOR LAMPOR

 1. Gissar på Kotten o Pippistrello!
  Suktade efter Pippistrello o Taccia redan för ca femtio år sedan, som student.Har inte blivit ngn,men älskar också lampor o köper många fina gm auktioner till bra pris o köper en modern skärm till.Tack för en fin blogg!

 2. Snygga lampor! Lampor gör så mkt för ett rum tycker jag, att kosta på en snygg lampa sätter tonen för hela rummet tycker jag. Men åå vilken snygg glastavla du har bakom, var är den ifrån?
  Lägger in en önskan om lite mode inspo såhär på höstkanten;-)
  /Marie

 3. Åhh, delar ditt intresse för snygga designlampor🌟. Man kan verkligen gå banarnas☺️. Tänkte höra om du har något tips på en fin taklampa som man kan ha mitt i rummet du vet. Är lite trött på flos serafatti, vill ha något nytt o trendigt. Har högt i tak så kan kräma på verkligen😜.
  Tack för en inspirerande blogg❣️

 4. Vilken snygg tavla i vardagsrummet! färgsättningen är denna som passar mig jätte mycket alltså vit, svart och brun. Den lilla hortensien ser ut som förlängning av bilden 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *