SÖNDAG MED UTFLYKT

.

Moje och jag söndagslappar och myser uppe i tvrummet just nu! Han kikar på Pelle Kanin som vanligt (sån himla söt film) och jag tittar på min senaste engelska serie. Det är ju något speciellt med just serier från England eller hur? Så himla ”hemtrevliga” ( även när det är deckare och mord;)

.

.

Hej söndagsbloggisar!

.

Idag denna extremt gråa blöta oktobersöndag fick det bli en bilutflykt! När jag var liten så gjorde mamsen och papsen ofta just bilutflykter med mig och mina bröder. Man visste aldrig var man skulle men det behövde inte vara till något särskilt ställe utan ett fik eller en riktigt bra restaurang, en vacker plats eller sjö eller bara för att kika på fina hus. Eller för att åka och se något helt annat en vår vanliga vardag – som ta en korv en korvmoj i något litet slitet brukssamhälle i Bergslagen. Det där känner jag att jag vill göra med skatterna också, sitta i prata i bilen och skratta och så plötsligt får de göra något de inte väntat. Och idag blev det korv med mos vid torget i Sala – extremt oglamouröst men kul° (Men OMG –  vaaad gör vi hääär frågade Lolo:) Nu har jag fått H med på mina utflyktsideér också (även om han också ofta är tveksam och också undrar whyy haha)

.

.

Bäst på tv just nu: The Split på SVT Play. Trailer finns här!  

 

Blev av förklarliga skäl inga mysiga utflyktsbilder idag (Fast ni kanske vill ha lite rå vardagsrealism? Moje med ketchup över hela tröjan inne på Sibyllan;)

.

.

Ha nu en mysig söndagskväll raringar!

.

KRAM

.

.

.

 

10 kommentarer till “SÖNDAG MED UTFLYKT

  1. En utflykt till Sibylla är ju inte helt fel🤗🌭🍟🍔! Mysigt att hitta på något tillsammans på just söndagar.. numer blir det bara jag och mannen💕

  2. Åh !!minns också att vi gjorde det när jag var liten 😉

    Ha en mysig söndag kväll <3

  3. Mysigt med en liten utflykt! Sånt man minns som vuxen sen 😊
    Har hört fler som pratat om The Split, måste nog kolla in den. Tack för tipset!
    Kram och ha en fin nästa vecka!

  4. Ha ha klart det blir kontraster för Lolo ena veckan NY nästa korvmojen i Sala… 😂😂

  5. Är en trogen bloggläsare som faktiskt bor i Sala. Jag kan verkligen rekommendera er att åka till Sala på utflykt igen men absolut inte på en söndag (allt är stängt och superdeppigt). Nej bättre att åka en fin lördags förmiddag. Finns lite mysiga butiker en stor populär lekpark, vackra Mons Ols utanför stan, fika blåbärsbullar på Schelins och äta smaskiga hamburgare på Mat och Prat. Sala silvergruva är ett historiskt och spännande utflyktsmål och där finns även gruvans antik som är värt ett besök.

    Välkomna tillbaka!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg