I annonssamarbete med HÖÖKS

NÄR MAN VERKLIGEN GILLAR ATT RIDA IGEN

.

Detaljer, detaljer, detaljer – alltså när det gäller mina tjusiga ridkläder (Från Hööks) så är de verkligen påkostade med just det! Hur läckert som helst. Ni vet ju kanske att började rida igen i våras efter en tjuga (!) års paus? Hade ju två ponnysar i ett alldeles eget stall hemma på gården när jag var liten men när jag var 16 ungefär så var det heelt andra saker som tog över intresset att hänga i stallet (Till mina föräldrars stora förtret haha;)

.

.

 

.

Hur som helst – så här snyggt kittad var jag inte på den tiden i stallet (Även om jag bla fick en liten urfin ridkavaj i tweed av pappa när vi var på Harrods London och som jag älskade) Varm, smidig och funktionell i plommonfärgade höstnyheter från JH Collection i form av dunjacka, helskodda ridbyxor och polo med tryck (Jag har strl 36 på byxor och strl small på jacka och top). Svart skärp, rutiga strumpor och handskar är också från JH.

.

.

.

Skönaste jodphursen heter  Cecina också kommer också från JH Collection.

,.

.,

 

.

Idag är det måndag och det betyder riddag! Men jag ska göra ett uppehåll med ridskolan nu över vintern (rider i en mindre grupp sk specialgrupp en kväll i veckan med ett par kompisar) för det värsta jag vet är kyla och i stallet och ridhuset är det alltid så himla k a l l t. Har riktigt frussna minnen från hur man satt och huttrade där på hästryggen i mörkret när temperaturen visade 10 minus brrr. Nej jag kommer igen i vår igen när snön börjar smälta och ljuset kommer tillbaka! Och så funderar jag på om det finns något stall i Västerås med omnejd som kanske har hästar att hyra ut några timmar då och då? Någon av som  vet?? Kommer ju få abstinens annars tror jag och jag rider gärna ett par soliga (milda) vinterdagar också så klart:)

.

.

Ha nu en finfin måndagskväll raringar!

.

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “NÄR MAN VERKLIGEN GILLAR ATT RIDA IGEN

  1. Det finns så mycket coola snygga outfits för ridning och stallhäng. Gillar att klä mig snyggt, men har egna hästar och ibland blir det nattlinne, fleecetröja, raggsockor och förstora gummistövlar🤪, not so glammy,

    Kram och lycka till med ridningen

    1. It’s so hard when I ride in a ridingschool in the evening and I don´t have my own horse. And I can not have a photographer with me in the riding house among other riders and horses:)

  2. Snygga ridkläder och såå snygg i håret! <3 Hur färgade du håret senast? Jag ska till frissan snart och
    jag vill gärna få till den underbara nyansen så please berätta..

    1. TACK!:)

      Haha, ja du det var nog i våras någon gång? Kanske i mars. Då la frisören i mörkare botten och gjorde slingor och sen har tid, sommar och sol gjort sitt (Gjorde en mörk-beige nyansering innan utlandsresan i somras men den försvann nästan direkt i solen) Men mörkare beige i botten och så ljusare slingor i längderna och runt ansiktet är väl ”typ” det jag har. Och nyansering som gör håret lite kallare i kulören:)

  3. Grällsta Ridcenter kommer ha kurser på helgerna i år och har förmodligen då även ganska säker på att hästar går att hyra.
    Ligger mellan Sala, Västerås. Har varit på familjeläger där och ska nu på kurs i helgen, så härligt där och bra hästar 🙂

  4. Så snyggt! Vem bryr sig om man har häst eller inte?! Haha! 😍🐎
    Eller: Who cares about the horse? THE CLOTHES LOOK GREAT!! 🙃

  5. Så jättefin du är i håret på bilderna! Kan du inte göra ett inlägg med du gör lockarna? Kanske har du gjort det som jag missat, då får du gärna länka till det, tackochlov ha en fin kväll!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg