SMASKENS SUPERSÖTT HALLOWEENPYSSEL

.

Gulligaste halloweenbakelserna!

.

.

Hej torsdagskväll!

.

.

Oj vad denna dag försvann i ett nafs! Kan bero på att jag vaknade med dundermigränen och halva förmiddagen fösvann. Såå segt. H min räddare i nöden fick åka ut till Ica Maxi tidigt imorse innan jobb och fixa min Zomig-spray eftersom mitt lilla förråd i byrålådan  var tomt. Min man är alltid så himla snäll med sånt där, han bara fixar allt<3 MÅSTE ordna tid hos doktorn asap (Vet ju att ni peppat mig att göra det och att det finns proffsig hjälp att få)

.

Hur som. Migränen släppte till slut och när Bea och liten vän kom hem från skolan idag så väntade lite Halloweenpyssel som jag fixat! Bea älskar alla högtider och allt runt dessa och hon är jättepeppad (Halloweenmiddag hos våra vänner på lördag, Halloweenfest hos klasskompis på söndag, själva Halloween med går iväg och göra trick or treat på onsdag, nästa Helloweenfest hos annan klassis på Allhelgona… Sen ska vi åka iväg på torsdag och göra något Halloweenigt i Stockholm. Yes mycket firande blir det med det är ju bara jättekul:)

..

.

 

.

Mys och pyssel i köket här hemma efter skolan

.

.

 

.

De här läskiga men effektfulla bakelserna är verkligen superlätta att göra så det får blir dagens pysseltips för barnen! Ta bara en chokladmuffins och gröpa ur fyll den med lite hallonsylt och klä med ett tunt vitt marsipantäcke (Man kavlar ut marsipanen och gör cirklar och täcker muffinsen och gör ”spökveck”. Sen målar du ögon med mun med svart hushållsfärg) Tjejerna gjorde även mindre ”bebisspöken” med Delicatobollar med lakrits och hallonsmak. Man kan så klart göra vilken fyllning man vill tex prinsesstårtevariant. Tryck ur rundlar ur en tårtbotten, lägg på hallonsylt och färga sen vispad grädde läskigt svart med hushållsfärgen och toppa med. Mums.

.

.

Och tänk att det redan är fredag imorgon! Så skönt! Moje är ledig så hans höstlov har börjat och vi ska hitta på något mysigt bara han och jag. Sånt som han gillar som att gå på stan och ta en fika (stan är jättespännande när man är 2 år) och kanske ta en tur till Vallby (Gammal gård i Västerås) och kika på djuren. Vi får se vad vi hittar på!

.

.

Ha nu en riktigt mysig kväll så ses vi imorgon!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “SMASKENS SUPERSÖTT HALLOWEENPYSSEL

Comments are closed.