NU DJÄVLAR!

.

Nu tar jag och mina smådjävlar och drar iväg på Hallowenpaaarty! Så KUL! Ja H, storbelsebubb, ska ju också med så klart. Det är våra kära vänner (som alltid lagar magiskt god mat – slurp vad jag ser fram emot den) som bjudit in oss och tre familias till och jag gissar att det blir riiktigt hålligång och läskigt värre:)

.

.

Önskar nu er alla en riktigt fin lördagskväll!

.

(och jag ber om ursäkt för kort inlägg så här på lördagskvällen men jag fick iaf till ett precis i sista mitten haha;)

.

KRAM

.

.

15 kommentarer till “NU DJÄVLAR!

  1. Men så snygg du är! Tack för ännu ett fantastiskt inspirerande inlägg till att göra det där lilla extra . Hälsningar från en annan mamma som också älskar inredning.

  2. Oj så brun du är! Solarium, soldusch eller vanlig brun-utan-sol?
    Om det är en brun-utan-sol så skulle jag gärna veta vilken eftersom färgen ser så fin ut!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg