I annonssamarbete med BABYSHOP

LILLEBROR ÄR REDO FÖR KYLAN

.

Mojes superfina nya vinterset fick åka på idag! Overallen är från MiniATure och det märket har alla skatterna haft. Danskt och suverän kvalité, många roliga detaljer och alltid i riktigt fina mjuka pastellfärger som passar söta små barn. Matchas  med mössa Hutelithutt och fodrade silvriga kängor från Veja

 

.

.

Hej vänner!

.

.

Hoppas ni mår bra!? Det gör jag, fast man är ganska steg idag efter gårdagens Halloweenfestande:) Vi var på partej hos vänner och de hade gjort helt magiskt fint och pyntat och fixat i minsta detalj så man man tappade hakan. ALLT fanns och lite till på enorm och läskig buffé och maten var helt ursökt. Försökte ta lite mobilpics  (som Halloweeninspo!) men de blev inte tillräckligt bra för att göra rättvisa åt Ia´s aka värdinnans skapelser. Yes det är ju bara så roligt och otroligt uppskattat när någon anstränger sig så mycket! Stämningen var verkligen på topp och barnen var helt överlyckliga (och extremt busiga:) och sen när festandet var över gick vi tre familjer hemåt genom villkvarteren i våra Halloweenoutfits. Måste varit en riktigt tjusig syn när Häxan, Dracula, Djävulen, Djäveulens fru, Scary Clown med barn gick där i snålblåsten haha:)

.

Idag har vi alltså tagit det ganska lugnt, fixat lite hemma i trädgården (alla dessa löv!) och så gick jag ner på stan med Lolo och Moje och hade mysig fika på Systrarnas Café och shoppade lite. Tittade på lite julpynt gjorde vi också och finfina adventskalendrar men nej det blev inget sånt idag. Ska försöka behärska mig ett par veckor till iaf..

.’

.

.

Nu är det ju typ vinter på riktigt för usch och fy vad kallt det blev helt plötsligt! Gäller att se till så att alla fyra barnen är varma och kittade från top till tå för nu är det frost och lite virvlande snöflingor och minusgarder. Ja vintertiden är här och klockan ska man ha ställt om i natt  (det har ni väl inte missat?? Jag lyckades göra det. och det är så typiskt mig:) och man ställer tillbaka klockan för man ställer t i l l b a k a utemöblerna ni vet. På våren ställer man f r a m utemöblerna igen – en enkel bra regel för oss som har nollkoll:)

.

.

 

.

Gullungen!<3 Overallen hittar ni här, mössan hittar ni här och skorna hittar ni här. Just nu har Babyshop midseasonsale och rea på massor med fina märkeskläder till de små raringarna så missa inte det för allt i världen! Man kan göra riiktigt bra fynd.

.

Nu ska jag snart dra igång pizzafixandet här! Söndag är pizza och myskväll. Men ikväll blir det alltså ingen köpevariant utan egen i ugnen med pizza sten. Funkar hyfsat bra faktiskt och jag brukar köra med pepperoni, lök och konserverade kronärtskockor till oss vuxna mmm (barnen får klassisk Vesuvio)

.

.

Ha nu en mysig kväll så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “LILLEBROR ÄR REDO FÖR KYLAN

  1. Köper ni någonsin begagnade barnkläder? Känns så omodernt (samt oekologiskt) att köpa allting nytt…

    1. Omodernt? Hahaha.. snarare fräscht!

      Vem vill ha gamla urtvättade slitna overaller till sina barn? Är det omodernt att vara varm och torr är jag gärna det!

      1. Jag jobbar på förskola och tillvaron för de små liven blir inte kul om de är kalla och fryser så bra kläder är viktigt. Och självklart vet jag att det finns bra kläder på begagnatmarknaden också men jag tänker att om ingen köper nytt så blir det inte så mycket begagnat att köpa heller:)

  2. Jättefina kläder, här har vi inte ens börjat shoppa vinterkläder. Som tur är passar jackorna från förra året men nya byxor och vantar och mössor behövs … och skor. Måste ta tag i detta då det börjat snöa idag!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg