LÄSLOV HETER DET JU

.

Mina små älsklingar och deras böcker denna morgon! Bea läser Prostens barnbarn, en riktigt rolig gammal klassiker, och Maurits som ju inte kan läsa sjunger med sin sångbok med musik som heter Fler Svenska Barnvisor. Så himla bra bok med tjocka fint illustrerade sidor som tål att bläddras med och Moje äälskar den:)

.

.

Hej tisdag!

.

.

Här vaknade jag av en puss av min man som var på väg till jobbet (skatterna sov fortfarande) och när jag tassade ner i köket så hade han dukat, gjort och bryggt kaffe som fanns i termos och lagt hjärtan på våra tallrikar. Men hur söt är han inte när han gör sånt? 5 guldstjärnor till H<3 Var seg som bara den, sov uselt i natt, så hela kaffekannan gick nästan åt. Och sen vaknade pluttarna  och vi kickade igång dagen med att karva pumpan som ska stå på trappen, läsa och mysa i sängen och titta på Hotel Transylvanien (eller jag tvättade och vek kläder nere i källaren under tiden)

.

Nu är det dock lunchtime strax och jag tror att vi beger oss ut i regnet och åker någonstans och äter den. Måste ju komma ut lite trots busväder. Ska ringa mamsen och se om hon kanske vill hänga på oss.

.

 

.

Själv ska jag läsa denna sprillans nya pocket av Ida Axelsson! Fick ett lite roligt pressutskick och sånt gillas mycket (Älskar ju att läsa spännande deckare) Tack för den Ida

.

.

Ha nu en fin dag bloggisar (Och tusen tack för alla braiga restaurangtips – er kan man verkligen lita på!:)

.

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “LÄSLOV HETER DET JU

 1. Åh har Ida kommit ut med en ny bok! den måste införskaffas! Hon är ju bara så toppen.

 2. Myspys! Vi läser ganska mycket barnböcker och favoriterna för mina små är LasseMajas Detektivbyrå som vi läser om och om igen.. Så viktigt med läsning för barnen ändå, tänk att enligt forskningen så har en sjuttonåring som har läst och/eller lyssnat regelbundet på texter har ca 50 000 – 70 000 ord i sitt ordförråd.
  En sjuttonåring som inte läst och/eller lyssnat till texter har bara ca 15 000 – 17 000 ord i sitt ordförråd. Galen skillnad.

  Vi har ruggigt väder på västkusten också, brrr så rått det är ute. Var i Palma onsdag-lördag förra veckan och där hade vi 28 grader och sol! Trodde aldrig det skulle vara så varmt där då, men det var lovely.

  Har ni några reseplaner i vinter förresten?

  Ha en fortsatt mysig lovvecka!

 3. Åååh så mysig dag ni har haft!
  Jag ska sätta mig imorgon med en bok jag med, så himla härligt att bara koppla av och läsa! Jag hade tänkt läsa METRO 2034, jag är mer för sådana action/thirller/sci-fi, men ska definitivt läsa någon utav Idas böker när jag läst ut METRO 2034!
  http://www.caloveline.com

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg