MYCKET EFFEKTIV SÖNDAG

.

Har ni också läst att vinterdunderkylan är på väg nu!? Brrrr. Eller iaf normala vintertemperaturer är på ingång och eftersom man blivit bortskämd med otroligt milt väder denna höstså har trädgården liksom inte blivit helt vinterrustad än förrän idag då (alltså vi har haft vårt parasoll ute tills nu haha. Inte klokt ju) Så hela söndagen har vi plockat undan precis  allt och ställt in och tvättat krukor och möbler och klippt perenner och blåst med lövblåsen. Det är den jag håller med på picsen ovan och det är ju hur kul som helst att blåsa löv (tidigare hade jag räfsa vilket var astråkigt och värdelöst eftersom vi har gårdsgrus runt villan. Pilblad i massor och grus är ingen bra kombo kan jag lova) Eller kanske jag som är lättroad – jag tycker även att det är supermysigt att klippa gräsmatta. Maskiner som låter mycket och radikala saker som händer = mitt bästa tydligen;)

.

 

.

Så himla skönt att allt är klart nu! Puh! Löven är bortblåsta och snönflingorna kan falla. Gud så mysigt med den där allra första snön inte sant.. Längtar efter lite knarr under skosulorna och vintervita gator – allt blir så himla vackert med lite snö och det är så otroligt fint när villan ligger inbäddad i vitt puder. Måste se till att få upp julbelysningen också asap (hann inte med det idag) Ser ni förresten det runda trädet i rabatten bakom mig? Det är mitt minne från när jag bodde i min förra villa och levde ett annat liv på Blåsbo. Tog med mig trädet så det fick bo en stund vid min marklägenhet (mitt-i-mellan-hus-boendet jag hade då) och sen planterade jag det här på framsidan när vi köpte PETRA 10 (yes vårt fina 30-talskvarter heter som jag!) för 10 år sedan. Lite fint ändå att det hänger med:)

.

.

Nu sitter jag alltså här, riktigt nöjd med dagens arbete på gården och rosig efter all frisk luft, insvept i badrocken efter duschen och laddar för söndagsmyset ikväll. Pizzatime och film står på schemat som vanligt:)

.

.

Ömskar er en fin kväll så kör vi ny vecka imorgon igen!

.

KRAM

.

.

.

 

2 kommentarer till “MYCKET EFFEKTIV SÖNDAG

  1. Måste bara lämna en kommentar om gårdagens middag hemma hos oss..alltså smörgåstårtan du la ut recept på i veckan…OMG!!!! Godaste och fräschaste ever, sååå god!! Till och med de gäster som inte gillar smörgåstårta mumsade i sig med god aptit. TACK Petra!! Ska aldrig tappa bort receptet⭐️👍💕

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg