JAG IDAG

..

Jag – idag! (Ber om ursäkt för bildkvalitén men alltså det är ju inte l ä t t med detta mörker som kommer såå tidigt nu)

.

.

Hej bloggisar!

 

Hoppas ni har det fintfilifinteli! (Philianska – jag döör så roliga ni är ibland:):)

.

Idag har vi varit på utflykt till Skultuna fabriker och mässingsbruk bla och det är ju bara så himla härligt där! Inte stort och häftigt och modernt utan mer som det alltid varit men med trevligt sortiment och väldigt mysigt café. Hade inte kameran med idag (den glömdes!) men gör gärna ett besök dit. Skultuna Mässingbruk hade också fått in lite nya fina nyheter också (Bla en ursnygg cuff med örnar som jag stod och suktade efter. Får skriva till tomten) Så åt vi räksmörgåsar och biskvier med en lycklig liten Maurits (Fick ju en hel biskvis själv – har nog aldrig sett honom som nöjd. Som den gamla (senila) mamisen man är så tänker jag att det kanske är dags att låta honom få smaka sånt mer nu eller är det tidigt? Och tom godis kanske? Jag tänker bara på fredagar så där så klart. En liten tablettask – han skulle ju bli  heltöverlycklig. När började ni med sånt ni som är unga och som minns? Och som har koll:)

.

.

.

Dagens är gammal volangblus från Saint Tropez och gamla favvobyxoer från Hunky Dory men smycken är sprillans nya. Två halsband från By JoliMa med små små coins som jag älskar. Har jag köpt hos min kompis på Midtown i Västerås för er som undrar (hon visar förresten alltid mig det senaste snyggaste när jag är där – livsfarligt:)

.

.

.

Här fick jag lite ljus i bilden minsann! (Men ber istället om ursäkt för toktorr hand här. Herregud. Måste köpa handkräm pronto) Vad gillar ni mitt nya armband då som är som ett bälte med spänne på insidan. I love it.

.

.

Här blir det nu ännu en soft hemmakväll! Sitter just nu i soffan i vardagsrummet, lyssnar på Alicia Keys (Bästa bästa, i början av 00-talet gjordes det ju verkligen magisk musik) och brasan sparkar så där mysigt och H serverade mig precis ett glas rött – inte fel alls:)

.

.

Vi ses imorgon igen alla!

.

KRAM

.

.

.

2 kommentarer till “JAG IDAG

  1. Fattar grejen med att den här månaden är SÅ svår att fotografera. Men så bra blev ändå. Skulle gärna önskan ett inlägg om din kamerautrustning sådär annars. Puss!

  2. Hej,

    Du ser som vanligt strålande ut!. Använder du brun utan sol i ansiktet?.
    Isåfall vilken?.
    Tack.

    Mona

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg