I annonssamarbete med BABYSHOP

BLACK WEEK HOS BABYSHOP

.

Moje sin nya Molotröja från Babyshop med är ett alldeles fantastiskt fint världskartaprint. Molo är nog mitt favoritmärke till barn all time. Trulle har haft en massa Moloplagg och Lolo och Bea också. Alltid roliga men smakfulla mönster (ni vart ju hur noga jag är med prints:) och tuffa modeller.

.

.

.

Byxor, basker och sjal också från Molo, jacka från Timberland och allt är från Babyshop.

.

Den här outfiten har jag ju visat tidigare (blev lite rabalder att han var för fin för lek parken, att han hade farlig halsduk och att det inte var barnvänligt osv. Moje är ju alltså bara två år och när vi är är där – mitt i stan- så släpper jag honom inte ifrån en meter utan uppsikt. Dessutom hade han ju mjuka lekvänliga kläder och det var ca 9 plusgrader:)

.

.

 

Men hur snygga barnkläder? Perfekta enligt mig. Från Molo så klart och hela sortimentet hittar ni här hos Babyshop. Just nu är det upp till 50% på massor av deras plagg så passa på.

.

.

.

 

Moje har så klart fått riktiga tåliga vinterkläder också. En overall som tål allt och lite till (vet detta eftersom Bea hade exakt samma) men ändå är supersnygg. Märket är Mini-a-Ture – ett annat klassiskt danskt barnmärke som legat mig varmt om hjärtat sen Trulle var bebis. Alltid alltid fina kollektioner och just nu är det även ordentlig rea på dessa kläder hos Babyshop här. Mojes overall med fuskpäls på bilden är tex nedan med hela 30% här – ett kap! (Mössan från Huttelihut är nedsatt med 25% och finns här)

.

 

Som sagt Black Week hos Babyshop En superbra snygg nätbutik med märkesprodukter till barn – allt från leksaker till barnvagnar – med rabatter upp till 50% denna vecka.

.

.

Kanske nyttja tillfället att köpa lite så där urfina julklappsleksaker till bra pris? Som dockhuset ovan – helt underbart fint tycker jag. Just nu nedsatt med 30% och finns här.

.

 

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “BLACK WEEK HOS BABYSHOP

 1. Inte meningen att verka negativ i min förra kommentar, helt enkelt ett gott råd ang icke-halsduk. Jag tyckte ju också att han var jättefin, precis som på dagens bilder. Lev väl!

 2. Jag tänker att det problemet ligger inte i temperaturen där du befann dig och att du inte släpper honom ur uppsikt. Du är influenser och uppmuntrar ( jag anser att det är köphets) till köp och en viss typ av materiell ohållbar livsstil som inte är lösningen på det problem som vi har kopplat till klimat och miljö. När du visar dina barn med trendiga halsdukar så tar personer efter det. Tror inte att varningens finger är just precis till dig utan snarare hur du uppfattas uppmana andra. Du kan tänka på det när du gör reklam, du hade lätt undvikit den kommentaren om du förekommit. Tack för fina bilder och goda recept och hur du generöst delar med dig av din vardag som hemmafru, en verklighet så långt ifrån min egen.

  1. Fast vi är vuxna människor och få ta ett eget ansvar också och inte bara skylla på dessa influencer vars jobb delvis är samarbete med olika klädföretag.

   1. Det är väl ingen som hotar dig till det du gör? Så, du är med och bidrar som alla andra bloggare.
    Tycker det är lite märkligt att skriva att det är ju det jag jobbar med, så då blir allt ok?(ja, du har skrivit så tidigare)
    Vår värld kommer att gå under av allt vi gör med den, men väldigt få förstår det. Alla dessa varningar som kommer ut är inte för nöjes skull, utan ett rop på hjälp från dem som gör mätningar och forskar.
    Tänk om alla infuencers (hatar verkligen ordet) hjälpte till att nå ut till sina läsare om hur illa klimatet är nu, så kanske, kanske ngt kan förändras.

    1. Nu var det ju faktiskt inte jag som skrev kommentaren ovan.. Men jag jobbar som influenser, vilket är ett yrke som alla andra, och det är en del av mitt jobb skriva om inredning, kläder osv. Precis som om jag hade varit redaktör för ett magasin. Tror de flesta är medvetna om miljöproblemen och jag hoppas alla gör så gott de kan.

 3. Hejhopp, right out of the blue vill jag bara säga att för mig är du en enormt stor inspirationskälla. Inredning är så kul och jag är också på det klassiska spåret. Du ger mig feelgoodinspo.

 4. Jag tycker det är häpnandsväckande att du på allvar promotar barnoveraller som kostar ca 1500kr på rea. Inte ens säkert att ungen kan ha den hela vintern utan att växa ur. Köphets delux pga märke. Det finns superbra overaller för halva det priset hos Svenska märken som funkar väldigt bra och som dessutom har mycket bättre passform för det lilla barnet att röra sig i än den där.

Comments are closed.