I annonssamarbete med RUM 21

DAGENS DEAL – VÄRLDENS SNYGGASTE HYLLOR & DOFTA GOTT

.

I Beatrice hänger ju det som kan vara världens mest klassiska designade hylla nämligen en String. Finns väl ingen som missat denna snygging som designades för sisådär 65 år sedan av Nisse Strinning. Hyllan går att få i massor av utföranden och färger och själv tycker jag denna är perfekt i just barnrum att ställa lite smått och gott och extra fint på..

.

Hos RUM21 har uppladdningen till Black Friday precis börjat med nya erbjudanden varje dag
 och idag är det 15% på Stringhyllor som du hittar här. Bra att passa på om du är ute efter just dessa smarta hyllor som bygger på ett mycket enkelt system.

.

.

.

Beas hylla heter Pocket med två flyttbara plan och du hittar just denna modell härSer ni den söta lilla ”klockan” förresten? Det är en liten ask eller gömma från Klong där dottern förvarar sina allra finaste små skatter. Så gullig och du hittar den här.

.

.

.

Gillar ni L:a Brukets produkter? Det gör jag! Bea har handkräm därifrån till sina små händer och varför jag skriver om denna kan ni läsa lite längre ner… (Trädgårdens allra sista rosor i gullig vas som är en sprillans nyhet från Skultuna och som finns här.)

.

.

.

Så himla bra med en speciell liten plats som man kan göra små stilleben på i barnrummet

.

.

.

Ja just det – L:a Bruket var det! Ovan ser ni ett litet ”stilleben” på byrån i mitt sovrum med mitt senaste inköp av det märket. Tycker de här produkterna doftar så himla gott och har haft dem främst på handfatet i många år i form av tvål och handkräm (Nu blev det praktsikt Travelkit, kroppsolja och skrubb också) Det bästa? Rum21 kör även dagens deal på detta märke just idag med 20% på allt och du hittar erbjudandet här – missa inte det.

..

.

 

(Psst. Måste tipsa om Linnevattnet med lavendeldoft också som kommer från L:a Bruket. Syns inte på bilden men det är såå bra, sprayar Lavendel på alla nytvättade handdukar och lakan. Mmmm. Finns här)

.

.

Ha nu en fin onsdag vänner!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “DAGENS DEAL – VÄRLDENS SNYGGASTE HYLLOR & DOFTA GOTT

  1. Åh, så fint din dotter har det. Vad är det för fint i guld som ligger under handkrämen på din flickas hylla?
    Tack för en härlig blogg, så fin och inspirerande! Hälsningar Katrin

  2. String systemet är ju helt fantastiskt bra, man kan kombinera som man vill, superfint på Beas rum.
    Har sett i tidigare kommentarsfält om detta med klimat och köphets, och jag förstår helt och fullt det du svarar. Men min fråga är: Blir man lite ”blind” på vad saker kostar egentligen? Tänker att de bloggare/influencers som är på din nivå tjänar väldigt bra, ni kanske får produkter till väldigt bra pris och pga reklam. Nån hade ju skrivit att det var inte klokt att visa ett inlägg med en barnoverall som på rea kostar 1500 kr. Det är ju få människor som kan lägga så mycket pengar på inredning, dyra doftljus, dyra tvättmedel och väldigt dyra kläder och möbler. Vill bara höra hur du ser på saken? Du brukar skriva så bra svar.

Comments are closed.