JULENS DRYCK NO 1

.

Ingen jul utan glögg eller hur! Det här är min nya favorit – en vitvinsglögg som smakar lite svagt av whisky och citrus som heter Svensk Vinter. Den är inte alls så där sockersöt som vissa glöggar är utan mer fräsch liksom. Jag är inte så där supersvag för Blossas årsglögg som ofta är lite för söt. även det är kul att prova nya smaker! Däremot älskar jag även Blossas Cognacsglögg (Trestjärnig Guld) och den har ju en riktigt snygg  flaska den också precis som Svensk Vinter och det är ju STORT plus för snygga flaskor också eller hur? De toksnygga glöggmuggarna är i silver från silversmed med riktigt guld på insidan. SÅ vackra (kommer från farmor) Brickan är gammal Svensk Tenn som ni säkert känner igen.

..

..

.

En annan ny, god och kul juldryck är GLÖET! Har ni testat? Glögg + bubbel är detta och detta är en jättegod uppfriskande juldryck som smakar just lite kryddigt sparkling vin. Mmm Vi både bjöd på och fick Glöet på helgens julfest här hemma så det kändes som det är årets grej haha. Finns både i vit variant (Sangria) och röd.

.

.

.

Hur snyggt och festligt är det inte att bjuda på denna fräscha röda dryck till julminglet? Stort gilla på Glöet (Glögg plus Moët – ja ni fattar) Glaset är från Nobelservisen hos Orrefors.

.

.

Host och snörvel – nej här är det ingen piggare P idag heller. Sååå irriterande faktiskt. Har inte tiid och lust alls att vara sängliggande just nu! Massor att göra ju och så kan man inte fixa något alls förutom att maila så det gör jag. Fint att passa på att svara på allt som behöver svaras på ändå, lätt att man kommer efter med det där. Får riktigt mycket mail faktiskt och det är så klart kopplat till bloggen. Sen så är jag ju lite jultomte också just nu och styr upp önskningar och vilken Nisse som ska fixa vad… Inte såå lång tid kvar till den stora dagen och med 4 små snälla skatter är det ”en del klappar som måste i box” så att säga hehe. Har ordnat ett par riktigt bra ”hemligheter” idag och känner mig faktiskt som en duktig och nöjd tomte:)

.

.

Ha nu en fin fortsättning på dagen vänner!

.

.

KRAM

.

.

,

1 kommentar till “JULENS DRYCK NO 1

  1. Alltså jag älskar glögg och jag älskar bubbel men Glöet är nod det enda alkoholhaltiga jag hällt ut i vuxen ålder, haha. Gick i n t e att dricka, påminde för mycket om Marinella. De flesta av gästerna höll med och det vaskades glas efter glas 🙂 Men den andra glöggen ska jag testa, låter gott!

    En annan fråga, vi ska till din småstad för ett dygn i jul – var äter man godaste lunchen? Godaste drinkarna?

    KRAM!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg