I annonssamarbete med CERVERA

DEN PERFEKTA JULKLAPPEN FINNS HOS CERVERA

.

Till ”någon”<3

 

I samarbete med Cervera fick jag hitta en julklapp ”till någon kär” i deras nätbutik och det var inte svårt direkt för det fanns hur mycket bra och julklappsvänligt som helst att välja bland men valet föll på denna apparat ovan.  Åh den kommer bli perfekt –  ”Det är i köket det händer, därför får du en lyxig  ——!” Cervera har ju allt från glas och porslin till köksredskap till inredning och många många fina märken så där kan man faktiskt hitta julklappar till nästan hela släkten. (Den äldre delen av släkten iaf – de som inte gillar när det låter krasch och bang om julklapparna..) Stavmixen hittar ni här

.

.

.

Vem vill inte ha en ny fin blank mixer med även hack och vispfuktion från Dualit i julklapp förresten? Ja jag vet nog ingen som inte vill det iaf:)

.

.

.

Viktigt att göra fina paket också med mycket kärlek. Brukar alltid köra mest vita med silkiga vackra band i någon färg (den här klappen fick grönt) En liten hälsning till vem (hemligt!) och så fram med lacktången för sigill.

.

.

.

Den perfekta klapplistan från mig till dig! 1. Ett snyggelisnyggt våffeljärn till mormor. 2. Den mest klassiska termosen i världen till svärmor 3. Japanskt knivset till morfar 3. En liten söt snölykta till dottern 4. Spritset med urtjusiga spritstyllar till den baktokiga brodern. 5. Ett vackert uppläggningsfat till vännen. 6. En lyxig kapselkaffebryggare till kärleken. 7. En traktörpannan till svärfar.

.

.

Nu har jag också en liten rabattkod – Petra10 och ger 10% rabatt på ordinarie priser hos Cervera. Gäller mellan 10/12-24/12.

.

Lyckat till med julklappsshoppingen nu!

.

KRAM

.

.

 

 

4 kommentarer till “DEN PERFEKTA JULKLAPPEN FINNS HOS CERVERA

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg