I annonssamarbete med BABYSHOP

JULLOVSMORNAR ÄR DE BÄSTA

.

Jullovsmorgon idag hos oss! Åh är de inte bara de bästa. Alla är hemma och skatterna är fortfarande fullt upptagna med nya sakerna de fått i julklapp. yes H och jag har faktiskt fått sovmorgon f l e r a mornar i rad då Mojelito lekt snällt inne på sitt rum istället för att hoppa på oss i sängen. Bästa prinskorven. Han sover väl kanske varannan natt i sin säng och varannan inne hos oss men han kommer alltid själv och piper nästan aldrig på natten. (Det är man väldigt tacksam över då man ju haft lite annorlunda småbarnsnätter med syskon som ville ha välling varje natt kl 3 i flera år tex..) På jullovet är det liksom ingen stress med något, bara 100% mys non stop.

.

.

.

Moje är väldigt inne på ”dinsarär” och tycker de är superspännande just nu. På sig har han en supersöt pyjamas är från Livly och därifrån kommer faktiskt de flesta av hans pyjamasar.  Så himla fin mjuk bomull och jättebra kvalité – rekommenderas verkligen. Såg att Babyshop just nu har rea på jättemycket fint här från just Livly med hela 30% så missa inte det. (Den här snygga collegetröjan tex som Moje har är också nedsatt)

.

.

.

Babyshop har ju massa roliga leksaker också! I julklapp fick Maurits den här Fur real dinosauriebabyn som låter och rör sig när man gosar med den och som älskar att tuggapå kakor men spottar ut broccolin. S å gullig. (Först var Moje typ livrädd för denna, och jag tänkte oh my vilken julklappsflopp, men nu tycker han den är jättekul:)

.

..

Och imorgon är det nyårsafton hörrni! Förr oss blir det ingen tur till öjn som vanligt detta jullov (vi åker upp en sväng till Sälen efter nyår) utan det blir ett väldigt soft nyårfirande här hemma med mamsen och papsen istället. Mysigt det också och jag håller för fullt på att planera vad vi ska äta för gott (kom gärna med idéer eller förslag!)

.

.

Ha nu en finfin söndag!

.

KRAM

.

.

.

 

13 kommentarer till “JULLOVSMORNAR ÄR DE BÄSTA

 1. Hej, tänkte bara höra vilken storlek du har på den fina blusen ifrån Lindex? Hur är den i storlek? 😊😊

 2. Har ni provat klassikern Biff Wellington? Tina Nordströms recept med portvinssås till är magiskt gott!
  Gott Nytt År
  Kram Åsa

 3. Här hemma ska vi laga klassiska och otroligt goda Wallenbergare, det är ganska svårslaget om jag får säga det. 🙂

 4. Ja, det är väl ingen ide att försöka med broccoli nu! 😉 GOTT NYTT ÅR! ✨✨🥂✨✨

 5. Då vi var i Mexico i nov blir det mexikansk räksallad till förrätt, vildsvin till huvudrätt och vit choklamusse med blåbär till dessert. När gästerna kommer får de margerita drink och chilinötter. Kan verkligen rekomendera Mexico som resemål vi har varit där 2 ggr. Sol och bad, glada människor, god mat och drinkar. Vi har varit i Akumal/Tollum lugnare där. Mycket fina djur både vilda och tama, spännande historia och kultur.
  Gott Nytt År önkskar jag er!

 6. Hej, så fin figur på byrån med kaninöron, har googlat ett bra tag nu för att hitta men ger upp, var kommer den i från? Hoppas du har möjlighet att svara.

 7. Så fint rum er lilla M har :-). Den vita byrån han har var är den ifrån? Hoppas du har möjlighet att svara/ Med vänlig hälsning, Marie

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg