I annonssamarbete med LINDEX

FREDAGENS

.

På den allra sista fredagen detta året 2018 ser jag ut så här! Lite extra hemma-lyx-fru-glammig (fast jag är ingen sådan och det har ju de allt flesta av er förstått vid det här laget eller hur;) Det här är min bästa stil och nog så jag ser ut allra oftast – lite lös mjuk blus/skjorta + svarta lite dressade byxor. Vet inget bekvämare. Dagens ovan är helt från Lindex (förutom mina urfina svarta fluffiga Shepherdtofflor som är en julklapp)

.

 

 

.

Snygga strasssiga hårspännen är ju hett så in i bomben just  nu och så himla snyggt tycker jag vill man inte köpa Gucci så kan man köpa Lindex som moi haha. Blev så glad när jag såg det här snygga Hopevarianten och knep en direkt. Finns här och samma fast med LOVE finns även i sköldpadsmönstrad (79 kr!). Blusen som är lite Hermes istället med betsel och tyglar och i sötaste rosa (ÄLSKAR den) finns här och svarta slacks med revärer hittar ni här. Tycker verkligen att Lindex har riktigt mycket snyggt och kul!

.

 

Men visst är det konstigt att det här året är över snart förresten?! Det är nog det år som gått allra snabbast  av alla i mitt liv tror jag. Ett riktigt bra år men galet kort:)

.

.

Nu ska jag lämna alla lovlediga barn och sticka iväg till Ica Maxi och storhandla här! Men vi ses ju imorgon igen så klart<3

.

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “FREDAGENS

  1. Du är så duktig på att vara snygg hemma! Här åker mjukbrallan och långa mjuka koftan på direkt, men det går ju ändå att se dressad ut i lite lyxigare mjukiskläder. Just nu har jag snöat in på Davidas cashmere tröjor/koftor och byxor, sååå sköna att strosa runt i hemmavid.
    God fortsättning och stor kram

  2. Prova one-peace 😉 DET är bekvämt. Men det där är ju såklart tjusigare. Fryser bara i blusar så här års..å

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg