ETT IPHONEPICS FRÅN 1 JAN 2019

.

Står ju lite mysko på detta luddiga iphonepics som är en ganska usel bloggbild men vad gör det när bakgrunden dvs Mälaren vid Öster Mälarstrand är s å fin;)

.

God fortsättning girrls! (och boys om det är några sådana så klart!)

.

Åh vilken himla mysig nyårskväll vi hade igår. Vi hade verkligen jättekul och kvällen avslutades att vi mer eller mindre låg i en hög i soffan och skrattade åt oss själva så att att magarna värkte:) Serverade en klassisk nyårsmeny som bestod av rårakor med rödlök, crème fraîche och löjrom till förrätt, klassisk plankstek till huvudrätt (alltså ni måste testa detta hemma – alltid extremt uppskattat) och så tårta till efterrätt. Vi åt läänge och spelade spel och mös och skålade i bubbel så klart  och tittade på raketer som var GALNA i år i vårat kvarter. Alltså flera av våra grannar smäller av raketer som är samma kaliber som Småstadens egna nere på torget så ni kan tänka er vad det small. Hoppas inte för många vovvar blev helt vettskrämda (alltså det lät och skakade så att billarmen  gick igång) men det var väl allra sista året med hemmaraketer så det gällde väl att ta i för alla pyroälskare:)

.

Idag har jag och Lolo varit ute och pw:at efter Mälaren och det var såå skönt! Vi gick länge och långt och småchattade och jag älskar verkligen att umgås med min stora kloka dotter<3 Och man får verkligen världens feelgoodrusch av en sån där riktig ordentlig vinterprommis i solen! Känner mig proppfull av energi här och nu ska jag strax sätta igång och baka pizza här hemma till oss (det är ju ändå nyårsdag och då s k a det vara  pizza;)

.

Hoppas ni också har haft en fin start på nya året!? 2019, känns ju väldigt ovant och konstigt att skriva eller men så är det ju varje år. Har ni några nya mål och planer nu när ett helt år ligger så där fräscht och oskrivet framför er? (Och om någon undrar så har jag själv inga nyårslöften alls, är ju absolut inget fan av listor och måsten så jag kör bara på och går på känsla som vanligt liksom:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “ETT IPHONEPICS FRÅN 1 JAN 2019

  1. Och det var det absolut viktigaste du kände att du måste kommunicera? När hon dessutom redan förekommit dig?
   Snark.

 1. Wow vilken härlig bild/vy 💫👌
  Gott nytt år! Vi för tillgång till vårt fritidsboende på Gotland i feb så årets plan är att renovera upp den gården. Längtar!
  Kram och ha en fin start på det nya året 🙂

 2. Du kan skippa nyårslöftena om du vill, men en sak MÅSTE du lova: Ge oss receptet på tårtan ( plus inköpsställe tårtfat)!
  Se kommentarer från nyårsafton! 🙂💕🎂💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *