HÄLSNING FRÅN SÄLEN

.

Skidkläder gamla Peak Performance, skor Uggs och halsduk LV.

.

Här kommer ett litet vykort från ett snöigt och väldigt vackert Sälen! Vi njuter fjällivet för fullt och bor vid Tandådalen i en mysig stuga vi lånat och det känns som typ halva Småstaden är just här just nu – idag var hela 5 små vänner/klasskamrater till Bea i samma backe och åkte:) Jag har inte åkt en millimeter än då jag ju har pigg två-åring att leka med i snön men vi får se om inte jag ska låta Maurits prova lite imorgon – ju tidigare man börjar desto bättre är det väl?? Och jag var en liten plutt själv när jag lärde mig åka slalom själv, ståendes mellan pappas snabba skidor nerför pisterna. Är faktiskt perfekt väder just nu, ingen  blåst längre, några minus och mjukt och fint i backen

.

Tycker verkligen om Sälen efter alla år som jag bodde och ”säsongade” här uppe – känns lite som att komma hem ni vet:)

.

Ikväll kommer lite härliga vänner över med medhavd middag till oss – mysigt mysigt!

.

Vi ses snaart igen!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “HÄLSNING FRÅN SÄLEN

  1. Härligt, själv har jag skickat dit 50% av familjen idag men som ekonom är det lite busy tider just nu. Därför får jag ta tåget/bussen upp imorgon kväll. 25% av familjen (läs ”den äldre tonåringen som älskar att få huset för sig själv) stannar hemma. Vill bara tacka dig för allt du delar med dig av, jag har läst din blogg ungefär sedan min minsta tittade ut till familjen och det är 9 1/2 år sedan. Försökte mig själv på att blogga på den tiden men, oh my….det tog tid om man ville att den skulle utvecklas och gå framåt. Jag är djupt imponerad av all energi du lägger på bloggen! Vår minsta stod på skidor första gången i Tandådalen, drygt 1,5 år gammal. Det var inte så mycket skidåkning, mest att dra honom fram och tillbaka och låta honom stå på åkbandet, en höjdare. Han fullkomligen älskar skidåkningen idag. Ha nu några härliga dagar!

  2. Tandådalen är en favorit. Så mysigt att kunna transportledare till Hundfjället och även åka över till östra systemet. Stor variation! Och Kalven runt på längdskidor är ju så fint.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *