I annonssamarbete med KICKS

PERFEKT PÅ LÄPPARNA

.

Är det något jag är lite extra mån om när det gäller make-up och ansikte så är det läpparna! Klarar inte av torra läppar så därför har jag det så gott som aldrig. Behöver inte smörja så jättemycket (tror att min ansiktskräm gör mycket jobb där med) men annars så använder jag vanligt läppsmörj från Certax. Just nu har jag inga filler alls i läpparna och har inte haft det på ganska länge men kan sakna liite av det där extra fylliga ibland.Vi får se, vi får se..

.

.

.

(Ej fixad hemmajag på väg till franstjejen men fokusera på läpparna ni bara:)

.

Heej på er raringar!

.

.

Nope man behöver ju inte fillers alla gånger heller för plut – man kan ju lätt och snabbt fixa lite extra untz på läpparna ändå:) Och jag har nu hittat den absolut bästa snyggaste smidigaste kombon till mina läppar som jag bara MÅSTE dela med mig av till er bloggisar. En perfekt färg och så riktiga pussvänliga lite plutiga läppar som håller länge. Det här använder jag (på ordentligt återfuktade mjuka läppar) :

.

Runt munnen använder jag först en välvässad hudfärgad kajalpenna från Isadora. Egentligen är den ju gjord att ha på vattenlinjen i ögat men eftersom den är vattenresistant och håller länge är den perfekt runt fuktiga läppar och ser till att läppglans och läppstift är kvar på plats och inte kryper ut. Drar en linje runt läpparna och suddar sen med en fuktad beauty blender. Pennan hittar ni här.

.

Sen målar jag hela läpparna med en mjuk läpp-penna från Buxom som även har en pensel i ena änden så att man kan lägga den över hela läppen och även göra en perfekt fin linje. Pennan heter Buxom Plumpline Lip Liner och jag har en riktigt härlig  perfekt rosa färg som heter Confindetial. Liplinern hittar ni här

.

Efter detta är det dags för gloss och mitt bästa gloss av alla kommer från Buxbom. Detta har jag använt i flera år (förutom de där åren då de plötsligt försvann – p a n i k) och i olika färger men den finaste enligt moi är Kristen. Har inget glitter i sig utan är bara så där lagom rosa och blankt och så har det även plumping effekt, precis som läppennan, som jag faktiskt tycker fungerar riktigt bra. Lipglosset hittar ni här

.

,

Idag denna fredag är det busy bloggerska här i Småstaden. Saker som behöver ordnas för nu väntar det partyveckan no 1. – först fest imorgon för svägers i huvudstaden , sen Trulles födelsedag på onsdag (som sagt han blir ju hela 18 – hurreeey!) och då blir det firande på The Steam på kvällen och sen så till sist lilla Beaskruttans tioårsdag nästa fredag med middag ute på restaurang. Saker ska fixas och ordnas åt alla håll och kanter och så ska ju presenter inköpas så klart:)

,

Men nu – iväg och se till att få till lite snygga partyfransar på salong!

.

Ha en riktigt supermysig freedag nu girls och TACK för att ni kikar in!<3

.

KRAM
.

.

.

9 kommentarer till “PERFEKT PÅ LÄPPARNA

  1. Så himla fint gloss! Jag måste ha ett nytt gloss, har också ett sånt perfekt icke glittrigt men jag har tappt bort det av nån jävla anledning? Behöver ett sånt icke kladdfritt som inte ger grodslem mellan läpparna 😂 ska verkligen kika ut Buxom!
    http://Www.caloveline.com

  2. Å herregud blir han 18?! Har följt din blogg sen du startad….vart tar tiden vägen? Trevlig helg och hoppas födelsedagen blir magisk

  3. Blev tvungen att kolla kommentarer från mat-inlägget och blev så ledsen! Jag blir alltid så varm i hjärtat då jag ser att Per (som även jag misstänkt är din pappa) kommenterat nåt snällt åt dej. Det lyser verkligen igenom hur mycket han älskar dig! Hoppas Per fortsätter med sina söta kommentarer trots att någon hängt sig upp på petitesser! 🙁 kram!

  4. Vilka bra tips!! Måste prova med sådan kajal för det låter ju toppen! Fixade fransar eller inte – du är alltid lika fin med ett härligt glow tycker jag 😊

  5. Så fräsch färg nu i väntan på våren! En fråga. Dina tänder ser så vita och fina ut, har du blekt och i såfall med vilken metod? Jag har blekt två gånger men har inte blivit nöjd med resultatet och fick en ny blekning i julklapp så vill välja med omsorg:)

    1. Jag har gjort tandskenor hos tandläkaren och kör de med blekgelé några dagar i rad ett par ggr om året:)

      1. Tack för svar:) Har faktiskt tänkt att det är just den metoden jag ska testa och nu är det spikat!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg