I annonssamarbete med LINDEX

NYTT ÅR, NYTT HÅR (OCH SNAART VÅR!)

.

Jag idag och som ni (kanske) lägger märke till så har jag varit en sväng till frisören – tjoho! Det hör inte till vanligheterna, senast jag var det på riktigt var väl innan vi åkte till Rivieran i somras? Jodåsåatt. Men nu ska vi ju iväg och bo i Stockholm i helgen och gå på min svägerskas 40-årsfest på restaurang så det var ju lite läge. Så nu är jag alldeles alldeles nyfrissad och väldigt nöjd och glad över det! Jag lät frisören som hette Lina (På Wau på Notuddskakajen för den som kanske undrar. Jättebra och noga tjej) göra en slingbayalage i kalla toner och klippa av en liten bit. Gillar att ha en mörk botten, det ger mig finare tydligare drag liksom. När jag är blond ända ner i botten så känner jag mig bara så blek och tråkig och platt. (DOCK är det ju fint på andra som passar i det så klart!:)

.

.

.

Hade Annie Bings hår bla med i inspoappen. Så jäkla snygg kvinna. Lite stökig frissa sådär och ljusast runt ansiktet. Och ser ni min nya yllekappa förresten? LOVE på den! Helt fantastiskt snygg lite boxig modell. Blev så himla glad när jag hittade den, den är p e r f e k t.

.

(Kappan finns på Lindex här. Jag har strl S och den är rymlig)

.

.

.

Under kappan har jag en blus som ni inte ser så bra här men som jag ska visa i ett annat inlägg. Alltså den är sååå snygg. Blustips.

.

(Blusen finns också på Lindex här. Jag har strl S och detta är en loosefit blus)

.

 

.

Runt halsen en liten söt sak till scarf som man kan ha så här eller sätta i håret runt tofsen (det ska jag ha:) Halsbandet med liten silverstjärna är ett i ett set av 3 (det är halvmåne och måne också men syns ej på bild)

..

(Halsband hittar ni på Lindex här och scarf hittar ni på Lindex här)

..

.

 

.

Nya rutiga toksköna byxor också. Dessa kan man bo dygnet runt nästan – de mjukaste någonsin. (Skor gamla By Malena Birger och gammal Mulberryväska)

.

(Rutiga byxor hittar ni på Lindex här)

.

 

.

Det var dagens och nya håret det! Gjorde en sån keratinbehandling också och det ska jag göra oftare. Har gjort det ett par ggr/år och håret blir alltid lika bra och mycket mer lätthanterligt varje gång så det gör verkligen skillnad. Ett tips:)

.

.

Ha nu en härlig torsdagskväll raringar!

.

KRAM

.

(Och tack alla ni som peppar och som förstår att jag absolut never-ever (och ej heller min stackars pappa) vill vara dum mot någon här inne hos mig och som har acceptans och förstående för andras val så länge det inte skadar någon annan<3)

.

.

.

15 kommentarer till “NYTT ÅR, NYTT HÅR (OCH SNAART VÅR!)

  1. OMG!! Superchick⭐️! Så snygg som alltid.
    Så trist bara att jag ser i många inlägg hur du måste skriva och förklara för inte trampa någon på tårna, ledsamt att det måste vara så🙄
    Kram till dig

  2. Hallå där fräsching! Snyggt med lite mörkare botten, ser fylligt och härligt ut. Jag är helt rådvill när det gäller mitt hår, klippte en lång lob i oktober men nu har det vuxit ut till bara tråkigt nedanför axlarna, hänger som en gardin framför fejan haha. Så svårt med frisyrer tycker jag, jag är så lat när det kommer till slyling också..

    Älsk på kappan, men jag är ute efter beige.. kanske finns! Lindex är en av få butiker vi har här i lilla Gbg-förorten Torslanda och de har faktiskt himla bra utbud nuförtiden. Förr kändes det mest tant-tråkigt men de har steppat upp!

    Pepp-kram till dig för att du fortsätter att sprida härligheter trots tröttsamma kommentarer och diskussioner.. suck på en del alltså. Ha en grymmehelg i Sthlm!!
    Kram

  3. Jaa, Petra! Jag ser ingen annan råd än att du får sluta skriva om mat! 😉 Senast var det majsen och nu är det blomkålen!
    Och så det där med den oförblommerade kärleken till ens egna barn som tar sig olika uttryck. Själv har jag en son som är världsbäst på gitarr (vilket gärna undslipper mig – även om jag innerst inne vet att det nog inte är sant..) sedan har min mamma världens finaste och gulligaste katt. (Ja, men det MÅSTE väl vara sant?). När jag kommer hem till min gamla mamma så är minsta lilla sak jag gör kanonbra. Stackars hemtjänsten som strävat hela veckan…

    Själv har jag just tryckt i mig TVÅ Sandwichglassar – och det känns JÄTTEBRA! ( Jag vet – antingen hatar man eller äskar man denna glass… skriv inget om det! )🙃 Det är i alla fall jättenyttigt har jag hört någonstans.

    🌷♥️🌷♥️🌷

  4. Skit i vad dom säger! Din pappa mena inget illa, inte du heller! Varför ska alla just kommentera dina matinlägg? 😂 Hur kan de finna så många fel i ett recept, ärligt? Det såg jätte gott ut! Ska prova en vegansk variant Cecilia kommentera att jag skulle göra!
    http://Www.caloveline.com

  5. Jättejättejättesnyggt!!! Min all time favoritfärgning oavsett trender. Ursnyggt på dig! Vad härligt och fräscht med en klipp och färg. Tycker du var fin innan med.

  6. You look lovely as always, love the coat. Please continue to post recipes, I have tried a few of them, delicious 😋

    1. Han berömde Petra för att hon tar fina matbilder. Jättehemskt, verkligen! Att han inte samtidigt berömde alla matbloggare som minsann också tar fina bilder är ju bara så fruktansvärt!

      Ana viss ironi. En person startade en storm i ett vattenglas och det skvimpade över lite bara 🙂

      1. Aha, det var ju fruktansvärt…….. kunde inte hitta kommentaren men den är kanske borttagen.

  7. Why do you promote these cheaper clothes labels, when you actually n e v e r wear them irl? It’s little bit sad, actually.

    1. How do you know she never Wests them irl? Do you know ger or do you ser her down town? I ser her irl once in a while and she wears them!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg