FIRANDET FORTSÄTTER VISST!

.

Bästa Bea<3

..

Heeeej måndagsbloggen!

.

Åh migränen slog tyvärr till som jag vet inte vad idag och när jag blev helt sänkt och när jag hade som mest dunder i skallen här hemma så kom min Beabus hem efter skolan. Och som vanligt tömde hon brevlådan på vägen och hittade då beskedet från skolan hon sökt till mellanstadiet! Det är den mest populära skolan i Småstaden och som man bara  får söka till med sångprov eller dansprov inför en jury som har ett antagningsupplägg som inte är helt olikt Idol aaaah. SÅ nervöst alltihopa för en 9-åring som ni förstår, (föräldrarna får inte närvara vid antagningsprovet) Trulle har ju gått på denna underbara gamla fina skola och Lolo går nu (dansklass) och vi bor ju faktiskt i princip så nära man kan komma. Tror vi har typ 50 meter till skolgården och den andra skolan som var aktuell, som andrahandsval, ligger ett par km bort. Och vet ni vad mina bloggisar – lillskruttan kom in! Hurraa! Alltså jag blev så glad så jag fällde en liten glädjetår och huvudvärken lättade direkt. Så himla glad och stolt mami:)

.

Så ikväll firar vi att barn numero tre ska gå här på vår skola i området och det gör vi festligt värre med både Kebabpizza och Pommac haha (Bea äälskar kebab:)

.

Ha en fin kväll nu så ses vi imorgon!

.

KRAM

.

.

,

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “FIRANDET FORTSÄTTER VISST!

 1. Grattis! Vad härligt! Förutom att hon har kommit in på skolan hon önskar för dess profilering hade de 50 m för mig varit mer än guld värt! Grattis Bea!

 2. Hejsan!
  Älskar dig och denna sida <3<3<3<3<3
  Jag vill tipsa er om länkar som gör att jag sparar mycket pengar varje månad.
  Här shoppar jag allt från mode, märkeskläder, skönhet, hälsa och inredning.
  Hoppas det funkar för dig/er med!!!! Kramar <3<3<3

  Campadre:
  https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
  Lyko:
  https://referme.to/9vACAmo
  Best secret:
  https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
  Refunder:
  http://www.refunder.se/b/Spara50

Comments are closed.