HEMMA MED ROSIGA SKATTER

.

Hemma igen i varma köket i vårt varma hus!

.

.

Heeeej söndagsbloggisar!

.

.

Åh vilken himla skön söndag vi haft! Vi har varit ute i snöyran nästan hela dagen. Alltså det har kommit så himla mycket snö här i Småstaden så det inte är klokt. Typ så där som minns att det var när man var liten för visst var vintrarna mycket mer vinter då? Jag kommer iaf ihåg att man byggde enorma snökojjor i snövallarna efter vägen (livsfarligt ju) Ut i backen med Moje och Bea och pulka, bob och uppblåsbar enhörning (en jättekul snögrej som Bea fick i julklapp och som går som ett jihuu nedför) Moje älskade verkligen att åka fort fort och ville aldrig sluta men till slut fick vi ju faktiskt ge upp och packa in alla i bilden och åka iväg till Max och mumsa massa hamburgare. Man blir vääldigt hungrig och såna vinterlekar:)

.

.

.

Kaffetime efter alla ”åk” idag!

.

.

.

Finns det något sötare än små utelektrötta skatter i underställ och röda kinder?? Skulle vara nybadade rosiga sådana i pyjamas då:)

.

.

Vintern är ju bra mycket härligare med snö ändå. HATAR ju verkligen denna kyla och när det bara är kallt hela hela tiden så man fryser så fort man sätter ut näsan och ingen snö alls så känns det ju ganska meningslöst. Men med massa mjuk nypudrad snö och dessutom sool – ja då är inte vintern så himla hemsk faktiskt. Och nu har vi faktiskt ändå februari och alltså snaart mars – VÅRmånaden ni vet. ÅH. Så håll ut girls, s n a r t trippar vi fram på grusiga gator medans fåglarna kvittrar!  Slipper barnens overaller och mössor och fleece och vantar (alltså eloge till all denna förkolepersonal som håller på och tålmodigt klär alla dessa små barn i alla dessa vinterutstyrslar dag ut och dag in förresten. Ni är verkligen fantastiska) och sticker ut och springer på kvällen i bara top och tights. LÄNGTAR!

.

.

Ha nu en mysig söndagskväll nu alla! Här dök precis matkassen upp så jag ska gå och botanisear i vad det blir för mat ikväll (Vi har nu Premiumkasse från Matkomfort. Ekologiskt och närodlat med mycket grönsaker och goda såser. Riktigt bra tycker jag. EJ reklam:)

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “HEMMA MED ROSIGA SKATTER

 1. Visst är det härligt med snöööö!! Även vi Göteborgare har ju lyckan att ha snö sedan nån dryg vecka tillbaka, blir man ju vansinnigt happy av. Kom nyss hem från backen och vi åkte snow tube precis som du visade på insta, enhörning on speed haha, shit vad de går de där rackarna. Och väldigt comfy faktiskt.
  Tyvärr ska det töa här i veckan.. men på lördag drar vi till värmen så kvittar lite ändå 😉 Längtar galet mycket efter vår nu.

  Ha en mysigt kväll vackra du.
  Kram

 2. Det är onekligen vackert ute men var en del att skotta imorse 😅
  Härligt när det är vinter på riktigt 😁
  Ha en fin vecka!

 3. Vilken mysig söndag ni verkar ha haft och detär så gulligt när kidsen är sådär rosenkindade efter en härlig dag i snön eller när de är nybadade/nyduschade!
  Här på västkusten ( jag bor några mil norr om Göteborg) har vi haft helt underbart väder och mycket snö med. Tyvärr verkar det som det ska bli plusgrader och töa. Inte lika kul 🙁
  Kramar

 4. Hej!
  Jag älskar golvet i ert kök!
  Visst är det vitt och grått? Var är det köpt?
  När jag googlar så får jag bara fram nåt golv där det vita drar åt det mer beige/gula hållet. Eller är det så ditt golv ser ut?
  Jag vet inte om man lurar sig på färgerna när man tittar över dator och telefon 🙂

  Tacksam för svar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *