I annonssamarbete med BABYSHOP

NYTT TILL MOJE

.

Moje hemma och myser idag! Uppkrupen i sin säng med Totteboken (en gammal klassiker som fortfarande funkar toppen på små barn:)

.

.

.

Glad och gosig och fredagspepp i nya kläder från Molo. Tröja med dinosaurier (som Moje verkar älska. han härmar deras vrål typ hela tiden) och Eiffeltorn (vilken kombo) och coolaste jeasen som också är från Molo.

.

Själv är jag tyvärr inte extremt fredagspepp just idag då morfar fick åka och hämta krasslig Bea i skolan idag efter lunch. Alltså vabruari gör ju verkligen skäl för namnet, skruttan har ju varit sjuk hur mycket som helst det sista?! Bara att avboka kvällens roligheter – igen. S u c k så segt men men. Hoppas hon kryar på sig så fort det går.

.

.

 

.

Stora lilla killen inne på sitt rum. Fortfarande så himla nöjd med detaljerna i hans rum vi gjorde när vi fixade babyrummet (Innan Moje kom så var detta Lolo´s rum om ni minns men då såg det helt annorlunda ut). Rev ju en garderob där sängen står och lät Värmland sätta upp paneler och byggde hyllor. När han blir lite äldre och har vuxit ur Sebrasängen så ska han få en platsbyggd säng i samma stil som Bea med förvaringslådor under. Passar vårat gamla trettitolshus med såna sovalkover, så gammeldags charmigt liksom

.

.

.

Tokgillar märket Molo och har gjort sen Trulle var liten. Riktigt balla, unika och rejäla kvalitetskläder till barn med roliga prints! Hämtade ut ett paket imorse med riktigt fina vårkläder och set med dinosaurier i Paris finns här och jeansen finns här. Fleectröjorna från Molo har vi säkert haft 20 stycken genom åren (jag har ju 4 barn) och Mojes 5:e Molofleece fick bli en luv-variant med små öron i grönt (finns här). Matchar hans nya våriga ute-lek-set i soft shell samma nyans (jacka finns här och byxor finns här) och så ett par fodrade gummistövlar från Bisgaard (finns här). Blir fint på förisgården sen, gillar verkligen grönt på Maurits:)

.

.

Nu ska jag servera en semmelpaj till varghungriga-efter-skolan skatter som jag svängde ihop tidigare idag! Hoppas den blev lika god som den ser ut (återkommer med recept isf:)

.

.

Ha en fab fredag nu vänner! (Och hoppas ni klarat er ifrån alla dessa åkommor som cirkulerar runt på skolar och förskolor:/)

.

.

KRAM

,

,

 

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “NYTT TILL MOJE

  1. Vilka coola kläder! Gillar verkligen tröjan med dinosaurier. Jag har inte klarat mig från vabruari för egen del. Har nu varit sjuk sedan i tisdags och börjar tröttna rejält. Motade bort febern och värken i benet med ipren och panodil förut så nu orkar jag sitta och plugga lite.

Comments are closed.