GRÅ/BRUN LÖRDAG & DÅLIGA NERVER

.

.

Todeloooo mina bloggisar!

.

Men ursäkta – hur gråå, bruun och fuul får världen plötsligt vara egentligen?? Vad hände med snön och ljuset och det där vackra och krispiga? Småstaden badar iaf idag i sörja och massa vatten av smält snö, det är inte fint att se. Här hemma är det ju också grått och brunt numera men iaf bra mycket finare än vädret. Gillar verkligen färgen taupe som är en lite kallare brun, brunt är ju på ”tapeten” nu och även beige om ni säkert inte missat.

.

.

 

.

Riktigt stora lyxiga magnoliakvistar står i fönstret mot gatan och dessa hittade jag hos Mästerblomman på stan, Inte billiga direkt alls kan jag lova men jag kan ju inte motstå magnolia. Hur vårljuvligt liksom?

 

.

Idag har vi varit på gymmet och kört jag och H och det var såå skönt. Börjar känna att kondisen är på väg tillbaka efter några veckors träning och det är den allra BÄSTA känslan. Funderar om man kanske ska anmäla sig till något lopp för att få ännu mer push till löpträning? Vad ska man springa och hur duktig bör man vara? Jag springer nu på hastighet 11,5 på löpbandet i en halvtimme ungefär. Har ju aldrig sprungit något lopp och det verkar såå kul men jag är lite orolig för den där tävlingskänslan ni vet. Alltså jag är sån tävlingsmänniska faktiskt och blir alltid övertaggad, usch och fy. När jag skulle ansöka till polishögskolan (jo jag ville faktiskt bli kriminalare en gång i tiden – det trodde ni kanske inte:) så var det fys och löptest och det var helt enkelt  vidrigt. Inte för att jag inte hade kondisen (jag hade ju så klart  tränat innan) utan min puls gick upp i topp och jag blev yr och fick tunnelseende och så andfådd. (Klarade dock testerna men åkte ut i polisintervjun då de ansåg att jag inte var tillräckligt motiverad och ja de hade nog rätt:)

En annan gång blev jag så extremt övertaggad i en skotertävling att jag helt enkelt körde för fort och for ut i publiken och körde över min dåvarande chef istället för i mål. Han bröt båda benen på två ställen har jag för mig och hela Dalarnas räddningskår kom, inkl helikopter och brandkår. Brrr. Hemskt var det (han var dock också ganska hemsk han med och en jobbarkompis jämförde min olycka med att köra över Hitler – bara för att trösta en extremt ledsen, chockad, snorgråtande jag:)

 

.

 

.

Oj vad jag spårade iväg idag! Ber om ursäkt för det haha;) Ikväll blir det iaf en mysig hemmakväll med mello och till middag räkpasta och så gott vitt till det, mysigt mysigt. Det är så kul med mello när man har barn, man blir nästan liten igen för ni kommer väl ihåg hur stort det var? Jisses, det roligaste på tv på hela året och man spelade in alla låtarna på kasettbandspelaren man placerat smart bredvid tv:n för att ha dem d i r e k t. Det var tider det:)

.

.

Ha nu en ren riktigt mysig lördagskväll vänner!

.

KRAM
.

.

.

Rekommenderade inlägg

20 thoughts on “GRÅ/BRUN LÖRDAG & DÅLIGA NERVER

 1. Oj vilken hemsk händelse, måste ha varit traumatisk. Själv blir jag otroligt fokuserad när det kommer till tävling presterar bättre under stress, men det är ju olika. Ha en trevlig helg i det gråa och våta 😂

 2. Hahaha! Förlåt men du beskriver skoteråkandet på ett sånt otroligt roligt och målande sätt. Förstår ju dock att det inte var så kul för någon av er.

  Trevlig lördag!

 3. Hjälp vilken fruktansvärd historia med olyckan med din chef…hur kommer man över att ha orsakat en sådan grej? 🙁

  1. Man är 22 år, säsongare, dricker päronkonjaksshots, åker snowboard, är löjligt överkär och festar 4/7 och har en väldigt enkel allting-ordnar-sig-inställning till livet! Nej det tog ett par år innan jag insåg vad jag faktiskt hade varit med om. Det hela var ju faktiskt förfärligt och traumatiskt och jag fick en ordentlig chock som jag nog inte riktigt begrep och det fanns där och då (i Sälen) ingen som kunde ta hand om mig och situationen utan det var bara att skaka av sig och fortsätta vara ung och totalt bekymmersfri:)

 4. SÅ sjukt rolig historia med skotern😂Jobbade oxå i Sälen (i början av 2000-talet, på högis) och yes, det fanns flera chefer där som jag gärna rammat med skotern. Det var en särskild ”kultur” där på den tiden…

 5. Ja, omdömet och ansvarskänslan ändras med åldern, som tur är. En sommar när jag var ung galopperade jag utmed en stor trafikled i England och ramlade av, hästen orsakade trafikkaos och fångades upp. Jag borstade av mig, hoppade upp och red hem. Sen var det inte mycket mer med det. Hade min dotter gjort samma sak hade jag nog blivit lätt hysterisk idag 🙂 Då var det ingenting liksom och inte tänkte jag på vad som kunde ha hänt heller.

 6. Hemskt såklart. Men jag skrattar så jag gråter 😂 Han måste ju varit bra elak med den jämförelsen.

 7. 🤣🤣🤣så rolig historia.
  Klart du ska köra en löpartävling. Börja med ett 10 km lopp sen om du blir biten är det bara att välja bland massvis med roliga lopp. Lycka till!!

 8. Hej! Tipsar om Träningspodden med Lovisa Lofsan Sandström och Jessica Almenäs. Du får inspiration/motivation till träning och löpträning inför olika lopp och mycket annat. Jättetrevliga att lyssna på också. Lyssnar alltid på olika poddar till och från jobbet. Både underhållande och man håller sig uppdaterad inom olika områden som man ju själv väljer. En annan podd som jag nu kommer på och som kanske även passar dig är ju Beauty och bubblor med Emma Unckel och Frida Fahrman. Perfekt om man vill få tips på bra hudvårdsprodukter och annat inom det området. .. Tack för en trevlig blogg! /Anna

 9. Det är så kul att springa lopp. Jag är också en extrem tävlingsmänniska men när jag kör lopp så bestämmer jag ett tempo och håller det. Det finns alltid folk som är snabbare än dig och det finns alltid folk som du kan springa om, det är det fina med lopp. Ett tips är att följa Petra Månström, maratonPetra på insta. Hon har en sån skön inställning till löpning.

 10. Men shiiit! Haha! Så otippat att höra det från dig också, i en fin, välpolerad blogg! Men på ett bra sätt. (skotern alltså, glömde allt annat)
  Kram!

Comments are closed.