I annonssamarbete med BABYSHOP

ÄLSKADE MONKEY

.

S v å r t att hämta posten när man är en så där 6 äpplen hög cooling!:)

.

.

Heeeej lördag!

.

.

Åh vilket mysigt kalas det blev igår för Lolo som fyller år idag (vet att jag ringt att grattat dig min skatt men jag säger superstort GRATTIS här igen till dig ändå, älskar dig mest hjärtat!) Ett riktigt Afternoon Thea party blev det som ni ska få pics på senare jag loovar.

.

Idag är det kalas igen för Beapluttan på hoppland och jag har jobbat och skickat iväg ett utkast precis och nu ska jag hoppa i duschen här och göra mig lite lördagssnygg! Sen blir det en tur ned på stan och sen kanske vi får gäster (Lite oklart fortfarande hur lördagen egentligen blir haha;) Men först måste jag visa lite pics jag knäppte på min lilla prins igår då han hängde med mig här hemma. Vi var ute på gården en liten sväng och tittade till hans lilla café i lekstugan och borstade ur lite vinter (för snart säsongöppnar han ju – hurraaa) och då tog jag kameran med.

.

.

.

Men hur sööt får en liten kille bli (jag vet att jag är mammapartisk men han är ju min babe<3) Manbun, trasiga jeans, stjärnsneakers, sjal och Mini Rodiniprint. (Och nope han är verkligen inte klädd för utelek, vi skulle egentligen till affären, så ni vet det)

.

.

.

Kallar Moje för Lilla Monkey ibland och nu har en matchande baseballjacka med apor som han älskar (han går och släppar på den inne  tom) Älsra verkligen märket Mini Rodini. Nope det är inte det billigaste (och inte det dyraste heller) men suverän kvalité och helt fantastisk design som man känner igen. Alla tryck de har är kanske inte vår stil men det sprillans nya med djungeltema och med apor och krokodiler  är ju bara helt underbara. Vill ha a l l t. (Jag klär gärna Moje i rosa, tycker han är urfin det och jag älskar verkligen rosa på pojkar)

.

Sweater med krokodil finns här, baseballjacka med apor finns här, matchande sjal finns här, Levisjeans med slitningar finns här och Bisgaard (bästa barnskorna) sneakers finns här. (psst! Just nu har Babyshop ett erbjudande där man får 200 kr rabatt om man handlar för 1200 kr, missa inte det. Kod: RABATT200)

.

.

.

I lekstugan som jag helrenoverade och målade himmelsblå förra sommaren

.

.

.

Cafeét såg jättebra ut! Lite smuts på golvet bara. Vi ska se till att et kommer en leverans med lite nya färska godsaker att sälja innan öppningen bara och en liten söt blomma till fönstret;)

.

.

.

Mot affären med mami!

,

,

Hoppas ni får en fin lördag nu raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “ÄLSKADE MONKEY

 1. Men så fantastiskt underbart sööööt, och vilken outfit jag smäller av, har ett litet barnbarn Henry som är lite yngre än Moje, också en liten lintott, men tyvärr bor han i Singapore, hade gärna klätt upp honom för en tur på stan, MINI Rodini superfina kläder kram från damen i Luleå

 2. Åh söta lillfis. Herregud så cool han är. Jag har ju fått förmånen att mina barn har fått en liten lillebror så han har blivit mitt bonus den lilla Olle och det ska bli fantastskt att se honom växa upp. (jo man kan finna lycka i att de biologiska barnen får bonus-små-syskon dom drömt om)
  Vad jag ville skriva var, eller bara notera är att det är ju ledsamt att du Petra ska behöva förklara för oss vuxna människor att Nej han är inte klädd för utelek, så där i förebyggande, så att du inte ska behöva få skräp-kommentarer.
  Du är en fantastisk varm mamma och vem som helst kan väl räkna ut, utan att klanka hela tiden, att du också förstår vad som ”krävs” för viss typ av utelek…
  Varför ska du behöva försvara dig hela tiden.
  Ha en fantastisk lördag med allt som kommer med den och Grattis till Lollo.
  Kramar
  Maja Carlklint
  Close Up Carlklint
  https://carlklint.se

 3. Hej Maja
  Skriver du en skit(o)nödig kommentar och sen länkar du till din egen blogg?!?

  -Behöver du (desperat) nya följare??…

  1. Herrejösses människa. Vad skönt det hade varit för alla som läser om du uttryckte dina åsikter på ett respektfullt sätt.

 4. Vilken underbaring 🥰super fin outfit !! Härligt nu när våren är på G …. ha en underbar helg , och tack för en inspirerande blogg !! kram💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *