UTSIDAN ÄR FAKTISKT SUPERVIKTIG

.

ALLT på picsen är från Panduro faktiskt. Förutom Kickspaket som matchade ändå:)

 

 

.

Paket på gång (Och nej jag har inte samarbete med Panduro haha. Bästa att skriva det)

.

.

Todeloooo fredagbloggisar!

.

Mår ni bra mina vänner!? Här är humöret på top (alltså nus kan inte ana vad jag poppar på Sonosarna just nu:) och snaart ska vi ha kalas för älskade storsessan Lolo! Hela FEMTON ÅR blir hon min sköning, hurraaaa (imorgon iofs men då är hon hos pappa i Stockholm och det blir allra första gången jag inte får uppvakta henne på morgonen buhuu).  Har fixat och gjort paket med Moje idag (eller han drog mest i snörena och ”störde” hihi) och jag tycker det är såå kul och viktigt med fina paket. Har jag alltid tyckt tror jag! Hittade så himla himla snygga papper och snören och band och etiketter (och mer) hos Panduro nere på stan som jag bara måste tipsa om idag. I beige-pastelliga toner som matchar då perfekt. LOVE it. Annars brukar jag köpa det mesta på Lagerhaus men de har ju tyvärr flytt från vår Småstad tyvärr.

.

.

.

Så himla nöjd med skatten paket, visst blev de fina?? Snaart ska hon få komma hem och riva loss allt här:)

.

.

Ha nu en tokfin och tokmysig fredag – själv ska jag kasta mig ner till köket och baka miniscones här!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “UTSIDAN ÄR FAKTISKT SUPERVIKTIG

 1. Så himla fina paket!!
  Du får gärna dela med dig på bloggen vad hon fick i present! Har en dotter i ungefär samma ålder som fyller år om några veckor så det skulle vara superbra med tips! Ha en fin helg!
  Med vänlig hälsning, Camilla!💐

 2. Kan inte hjälpa att undra… Är det verkligen nödvändigt med ett lass av paket då barnen fyller år? Det räcker inte med ett, två paket, utan det måste vara i överflöd? Visst är det roligt att ge, men nödvändigt att köpa i mängder varje gång….?

  1. Tror nog du hjälpa att du undrar. Kan inte bara var och en få ge de antal paket de vill? Det undrar jag.

   Tack Petra för en inspirerande och härlig blogg.

 3. Fyller man år ska man firas stort och då ska det vara paket! Älskar att slå in fina paket, med fina papper och fina snören. Det spelar ingen roll vad det är paketet (jo, självklart ska det vara nåt som mottagaren vill ha och behöver), men fint ska det va’! Samma sak med julklappar. Då syns det att man lagt ner lite tanke och kärlek i paketet också. Så ser iaf jag på saken. Det behövs inga dyra presenter eller papper, funkar lika bra, och blir lika fint, med tidningspapper, presentsnören och julgranskulor t ex.
  Hoppas 15-åringen har en hejdundrande födelsedag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *