I annonssamarbete med ALBERT

FAMILJENS LÄXHJÄLP

 

Bea övar matematik vid sitt lilla skrivbord.

.

Hej sköna Söndag!

.

.

Som jag berättat tidigare så har vi fått en digitaliserad läxhjälp här hemma och det fungerar verkligen så bra. Det kan behövas när det gäller ämnena matte, kemi och fysik där jag personligen kan känna mig ganska otillräcklig emellanåt. Med tre skolbarn från årskurs 3 till andra ring så är det mycket läxor som ska göras varje vecka av varierande svårighetsgrad! Albert den digitala matteläraren underlättar verkligen skolarbetet här hemma. Det finns alltid läxhjälp att få och barnen kan öva när och var de vill på sina iPhones och iPads. Läxhjälpen är anpassad från 3 års ålder upp till gymnasiet vilket är suveränt för vår stora familj med ett ganska brett åldersspann mellan syskonen

 

..

.

Bea övar lite

i Hajgrottan (övningarna har just sött havstema) på talföljd och subtraktion med tiotal.

.

.

.

Vår lilla tjej tycker det är skönt att öva ifred och i sin takt. Blir ju lätt tjat här hemma om att göra läxorna och det är inte alltid helt friktionsfritt när det ska hjälpas till om säger så. Så bra att Albert finns och kan hjälpa till:)

..

Nationella proven är ju nu under våren dvs. det börjar det dra ihop sig till nationellt prov i matematik för årskurs 3 (6 och 9) och Albert är ett bra hjälpmedel när man pluggar inför nationella proven och för att kunna nå högre provresultat.
.
.

.

.

Stora barnen har ju också bra hjälp av Albert – ovan ser ni Lolo´s konto som är anpassad för årskurs åtta. Kanske öva på lite procenträkning i soffan medans de mindre syskonen ser på film? Så smidigt att bara plocka upp iPhonen och köra några tal:)

.

Albert anpassar sig efter ditt barns ålder och även efter vilket läromedel man har i skolan. Albert för de yngre barnen är anpassad för läsplattor och dator. Medan Albert för de äldre barnen är anpassad för användning på mobil (Albert app:en).

..

Nu har ni alla föräldrar och barn möjlighet att få prova på Albert gratis under 1 månad. Klicka här och ange bara koden HOFP.

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “FAMILJENS LÄXHJÄLP

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *