DET ÄR I SOVRUMMET DET HÄNDER

.

Pics från vårat sovrum i eftermiddagssol idag! Vårt svala mysiga sovrum som jag sover såå himla gott i. Det är så där ombonat ni vet med tjock jättestor matta, snedtak, quiltat överkast och tunga gardiner i olika greige-gråblåa toner. Har flyttat upp Le Klintlampan och ställt på byrån och jag den passar ju mycket bättre där. Mattan är från Classic Living om någon undrar och överkast och sängkappa är från Mille Notti. Byrån är en riktig Ikeafavvo, djup och rymlig och rejäl och ser fortfarande ny ut efter några år, rekommenderas (minns inte vad denna modell heter men det är ju säkert någon av er bloggisar som vet?:)

.

.

.

Idag har jag jobbat lite här i sovrummet faktiskt, yes det händer ibland:) Eftersom jag är egenföretagare och driver mina företag hemifrån så kan det bli så! När alla mina darlings gått iväg på morgonen så bäddar jag alla sängar och snyggar till alla rum och då och då tar jag med mig en kopp kaffe hit och kryper upp i sängen igen med min lap och i pyjamasen och mailar och redigerar och fakturerar eller något annat. Skaplig mysig arbetsplats men inte den mest ergonomiska, mest korrekta eller prydligaste kanske haha;)

.

.

Idag tänkte jag ställa en fråga till er! Det är en eventuell kommande uppdragsgivare som vill veta vad det är ni läsare egentligen tycker om mest här på HofP? Alltså vad det är av allt jag skriver som är lite mer intressant eller roligt eller inspirerande. Eller ämnen ni kanske inte alls gillar men vill läsa om ändå. Så kan det ju vara. Personligt eller opersonligt? Hit me girrrls, det vore himla bra för mig att veta för mig också ju (Eller vääldigt tacksam om ni orkar svara<3).

.

.

Ha nu en fin måndagskväll alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

72 thoughts on “DET ÄR I SOVRUMMET DET HÄNDER

 1. Tråkig som jag så svarar jag inte alldeles så som du (förmodligen) inte önskar: jag gillar variationen, dvs det intressanta OCH det roliga OCH det inspirerande. Har följt dig i alla år sedan dag 1❤️

 2. Mindre familjeliv och mer inredning i alla former… om jag får välja. Fast det verkar som du funnit din stil inredningsmässigt, o inte ändrar om något numera 🤔

 3. Era resor i allmänhet, och Gotland i synnerhet! ”Byrån heter Malm sa Bill, ordet var Malm sa Bull”😉

 4. Liker innlegg om klør og matoppskrifter samt reiser. Og ikke minst innlegg om serviser….kopper og kar 🙂

 5. Främsta anledningen till varför jag läser din blogg är absolut inredning. Uppskattar även modeinläggen speciellt från Lindex. (Blusar för 2500 kr är inget för mig). Mat och dryck är också trevligt att läsa.

   1. För att tilltala alla läsare så måste ni ju ändå hålla med om att hon bör tipsa om olika prisklasser när hon ändå har möjligheten.

 6. Hej,
  Min dotter blev väldigt förtjust i postern över Malmbyrån. Var hittar man den? Gillar mixen i din blogg!!

 7. Åh vad spännande!
  Jag älskar din blogg för inredning, matlagning och familjeliv 🤗❤️ Kramar

 8. Helt klart inredning och mode. Du ger såå mycket inspiration, har följt dig i många år både här och på insta

 9. På första plats kommer helt klart inredning, du är så fantastiskt bra på det! Kan ibland önska ännu mer inredning och bilder från ert underbara hem. Sen är det alltid roligt att läsa inläggen om kläder och hudvård men som sagt, inredning hamnar på första plats. Vill dock tillägga att jag gillar hela din blogg. 💜

 10. Gillar att följa dig i vardagen addera sedan till inredning och kläder så har du bästa bloggen 👌🏻💕

 11. Älskar dina familjeinlägg (resor, vardag, när någon fyller år, middagar osv…) och inläggen från er trädgård! Det är de bästa 😍

 12. Önskar mer inredning och mindre barnbilder (men gärna barnrum). Lite mer nytt inom inredning, händer inte så mycket nu, kan du inte köpa ett nytt totalrenoveringssobjekt som du kan inreda, DET skulle vara drömmen! (Haha inte realistisk jag vet… det va på skoj ;))

 13. Håller med många innan! Vill se inredning, mode (inte barnkläder) och skönhetstips (gärna samarbeten med ak 🙂 med rabatt till oss). Lite tråkigt att det är så lite nytt hemma hos er bara, kan du inte försöka ta bilder i lite nya vinklar, nya bäddset, och kort på små stilleben som går att förnya lite oftare? Du skulle också kunna posta lite gamla bilder från tidigare inredning hemma, och kalla det ”då och nu”. Kanske fler kort på frukostdukning, mellis, middag etc.? Mat och bakning ibland är trevligt! Har gjort flera av dina recept. Jag vill nog generellt ha lite mer tips och inte så mycket ”idag har vi gjort det här och det här…”. Tack för en härlig blogg 🙂

 14. Inredning, middag/bak/lunch/dink-tips, familjen, har en son i samma ålder och vi bor också i Västerås så alltid kul och se vad ni hittar på, resor. Tycker mixen du har nu funkar alldeles utmärkt! Kram

 15. Mer av vackra vyer/miljöer/resor oavsett om det är Gotland/utlandsresor/cafébesök eller hemstad 🙂
  Gillar också budgetmode/väskor och roliga accessoarer.
  Allt är ju eget tycke och smak men lite mer liv i bilderna med tex en färggrann frukostbild då och då piggar upp. Stök och bus på ett avslappnat sätt i inredningen/mat – slarvigt bäddad säng, trädgårdsjobb och en puttrande gryta på spisen. Inte jämt men nån gång då och då för att bryta av det tillrättalagda och det går säkert att göra på ett snyggt sätt 🙂
  Ditt varumärke och popularitet är redan starkt så ändra inte för mycket 🙂
  Kram från Ulrika

 16. Jag tycker att du har en skön mix. Det jag tycker är allra roligast är inredning och det innebär ju inte att du måste göra om hemma hela tiden eller köpa nytt själv. Tipsa gärna om saker du tycker är fina och hur man kan få till det så fint, styla om och förnya med det befintliga man har.
  Det jag ”läser snabbast” är inläggen om barnkläder och kakrecept, för det är jag inte särskilt intresserad av.
  Jag tycker alltid att du har så vackra bilder så de njuter jag av oavsett vad som är på bilden.

  Sedan tycker jag det blir lite tråkigt ibland med gaggighet i kommentarsfältet, men så är det väl. Är man skitsnygg och lever ett utifrån sett eftersträvansvärt och bekymmerslöst liv, så kommer det alltid att finnas avundsjuka själar, som liksom bara måste trycka till.
  Jag säger bara:
  Keep up the good work! Du är sanslöst duktig på det du gör <3

 17. Familjevardagen, middagstips, feelgood:et med allt från vintips, musik, resor & givet mode!!!
  Har följt dig så länge & till skillnad från andra bloggar så tröttnar jag inte här. <3

 18. Du har den perfekta mixen, som det perfekta magasinet jag aldrig vill ska ta slut. Det kanske inte hjälper dig nu när du vill veta vad vi vill ha mer av och mindre av men jag är nöjd precis som det är nu, din mix är anledningen till att jag har kikat in hos dig varje dag sedan du började blogga. Ska jag dock välja en kategori så är det roligast att läsa om det personliga.

 19. Jag skulle vilja läsa lite mer om trädgården, hur ni planerat den och vad som är planterat var. Börjar ju bli säsong för uteliv och säkert många som planerar och funderar på trädgårdens utformning dessa dagar. Minns att du någon gång skrivit att din mamma är duktig på trädgård och att du inte själv vet namnet på allt som växer hos er, kanske kan du ta hjälp av din mamma och göra en rundvandring i er trädgård och det som växer på de olika platserna?

  1. Ja det är jag intresserad av också! Vi har köpt hus med en ny trädgård där förra ägarna inte gjort nåt, det växer bara 3 äppelträd på tomten. Skulle vilja veta hur Petra planerat sin trädgård och hur man skapar snygga rabatter: vilka växter är lättskötta och hur ordnar man dem snyggt? Kanske lite tips och trix om trädgårdsskötsel och plantering?

 20. Bästa bloggen, vill inte ändra på något. Tycker om hudvårdsinläggen, där har jag fått så mycket bra tips från dig! Skulle kunna tänka mig lite mer tips på snygga ungdomskläder. Vilka kläder gillar Trulle och Lollo? Ser gärna fler inlägg om det!
  Kram

 21. Jag gillar din mix, överst på önskelistan står inredning och tankar kring hur du inreder och varför, trädgården är också en favorit, både ”inredningen” och planeringen. Projekt ni gör där vi får följa med, exempelvis takterassen.
  Kläder…not so much 🙂
  Du öppnar dörren och bjuder in oss i familjen på ett härligt och alldeles lagomt sätt, gillart!

 22. Älskar framförallt dina bilder! Ert hem är så fint. För att inte tala om boendet på Gotland. Man behöver din glada energi och kärleken till dina nära o kära! Bästa bloggen som finns ⭐️👌🏻

 23. Tycker att mixen av inlägg är ganska bra som den är idag men eftersom jag har en son som är lite yngre än din Mojje (min är 1,5 år) så gillar jag ju tipsen om kill-kläder lite extra. Men någon annan här i kommentarerna skrev att barnkläder var tråkigt så det är ju svårt att göra alla till lags. Får passa på att tacka för en trevlig blogg iallafall. 🙂

 24. Mixen och jag gillar nog de mer personliga familjeinläggen allra mest 🙂 Fika eller middag med familjen/vänner är också kul att följa 🙂 Jag tycker att det är kul att du skriver mycket och pratar med oss lite som ens kompis, det blir personligt. Tack för en fin blogg 💕

 25. Inredning, resor, mode, skönhet & mat/recept. Ungefär det du brukar skriva om. Tack för en härlig blogg !!!

 26. Som många andra gillar jag mixen i din blogg. Jag gillar dina snyggt stylade inlägg med dyra kläder, även om det inte är saker jag skulle köpa själv. Själv ligger jag mitt emellan dina samarbeten med typ Gina och Lindex och de där dyra märkena (typ Morris?) men jag gillar ändå att se hur du mixar och matchar (vissa av dina outfits gillar jag inte alls, men det är ändå kul att se och det är ju kul att vi alla har olika stil!). Gillar även dina inlägg om hudvård, även om jag är en bit yngre och därmed inte har samma behov. Jag gillar att se snygga stil- och inrednings-bilder med jag förstår inte riktigt grejen med att läsare alltid ska veta exakt var allt kommer ifrån. Självklart kommer du länka när det är ett samarbete, men annars kan en väl typ googla själv… Alltså jag förstår inte riktigt grejen med att kopiera andra, inspireras är ju en sak men, ja. Sen hör jag till dem som också gillar att se familj, barn och kläder till dem. Jag har barn men har inte heller där samma stil som dig. Den delen jag kan störa mig på där är när det låter som att det är viktigt att klä en kille som just en kille. Så länge ni i familjen är bekväma med att de är med i bloggen, tycker jag att du ska fortsätta med det! Extra plus på inlägg med lite extra pepp och girl power (typ som du skrev på Internationella kvinnodagen och hur du hade resonerat om det med dina barn)! Keep it up!

 27. jag skulle vilja veta mer om dina ringar, dvs mer bilder och info. tycker det verkar vara en underbar kombination och skulle vilja få lite bilder att visa flickvännen då hon är tveksam till två stenar, jag säger att det är jättefint 🙂

  1. Om du googlar vigselringar o house of Philip får du fram mer exakt när P skrev om detta inför bröllopet för ca nio år sen annars kan du leta i arkivet

 28. Jag tycker du har en jättebra mix, det är det som gör bloggen så bra. Är alltid roligt med utflykter/resor, hudvård, familjelivet, mode och dina recept på både mat och bak. Tack!

 29. Jag älskar din blogg men främst inlägg där din personlighet syns. Du har en otroligt rolig humor, tycker jag. Jag har följt dig och Emma ett antal år och ni är till viss del lika tokiga/roliga/starka vilket jag gärna hade sett komma fram i lite fler inlägg. Hur lärde ni känna varandra? Fortsätt med den sköna mix du har! Kram

 30. 1. Inredning. Du visar ofta bilder på allrummen, men det skulle vara roligt att även få se bilder från övriga rum: sovrummen, tvättstugan, badrummet, altanen, entrén osv.
  2. Trädgård, mera om hur du gjorde då du planerade den och vilka växter som är lättskötta. Kanske lite om trädgårdsdesign??
  3. Personliga inlägg; t.ex. om panikångest du en gång fick, flygrädsla etc. Trots att det inte är feel good så känns det härligt att läsa att även du kan drabbas ibland av negativa känslor. Att man inte är ensam om det. Och det blir en skön kontrast på nåt sätt ibland då ditt liv annars är så perfekt 🙂
  4. Jag gillar inlägg med dina barn och familj
  5. Resor, speciellt Frankrike. Skulle vara roligt att få fina bilder och detaljer från er resa i sommar! Älskar livet där 🙂
  6. Recept och dukningar

 31. Läser helst om RESOR och då gärna om GOTLAND och ser även fram emot er sommar i FRANKRIKE. Självklart gillar jag din INREDNING men skulle gärna vilja få veta mer om HUR DU TÄNKER INFÖR EN RENOVERING ELLER ETT INKÖP AV EN NY MÖBEL. Jag menar, hur går du tillväga när du väljer nyanser på kulörer på alltifrån Mojjes lekstuga till nya soffan som ska harmoniera mot befintliga väggar/golv. Skulle vara spännande att få läsa om den processen. Varmt tack för all inspiration du bjuder på, kram, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *