I annonssamarbete med LINDEX

EN BLÅSIG DAGENS

.

I blåsten utanför domkyrkan!

.

.

Heeej måndag!

.

.

Idag har jag verkligen maassor att göra! Två projekt som ska lämnas in med deadline idag och så en hel drös med mail också som måste besvaras pronto explosivo. Kul kul med mycket som händer så jag klagar inte så klart!:)

.

Idag visar jag en dagens som alltså var gårdagens. Som jag skrev igår så  har det varit ett par turer till kyrkan i helgen så jag passade på att knipsa ett par pics utanför den! Älskar förresten kyrkor, är inte alls troende och religiös men önskar att jag vore och blir så himla lugn och harmonisk så fort jag besöker en sådan. Och lite lättrörd (ett par tårar kom förövrigt när Beas flickkör stämde upp) Doften av stearin och sten och liksom gammalt och så det där stora enorma rummet och alla vackra fönstrerna, åh, brukar alltid försöka besöka kyrkor och katedraler när vi är utomlands. Det verkar så härligt att innerligt tro på något övernaturligt så där, så skönt att liksom vara övertygad att allt ordnar sig ändå inte sant? Önskar att man kunde få en sån där riktig magisk uppenbarelse, då skulle jag gå all in och blir superkristen och hänga på gudstjänsterna hela tiden och få ett sånt där inre skönt lugn som alla de andra troende (Istället för att vara en hypokondrisk stirrig hönsmamma med extrem flygfobi:)

 

.

.

.

Hur som! Skulle ju berätta om dagens, alltså det blåste sååå mycket när de här bilderna togs haha. Som ni kanske ser:)

.

Ett av mina mest uppskattade och populära inlägg har ju blivit de jag gör för Lindex och det är SÅ kul. Lindex har ju kommit att bli en ny favorit eftersom de plötsligt har huur mycket snyggt som helst? Förut hittade jag nästan ingenting där men nu så vill man ju ha massor. Snygga inspobilder har de också där man verkligen ser hur kläderna ser ut, stort gilla på det. Allt jag har mig på bilderna är btw från Lindex (förutom bootsen då) Guldiga tjocka ringar i öronen hittar ni tex här

.

.

.

Alltså den här overallen! Och kappan! LOVE IT. Overallen med dragkedja och korta ärmar får mig att känna mig så där 80-talsraffig och den sitter verkligen som en smäck (tom min dotter utbrast – b r a rumpa i den där mamsen haha) Vissa såna här jumpsuits/overallen kan ju få en att få ganska märklig stjärt men nope inte i denna. Passar både till vardag med tex ett par sneakers eller uppklädd med ett par klackar. Trenchcoaten är stoor, oversized, precis som de ska vara nu, och tunn och väger nästan ingenting och i en av årets absoluta största modefärger. En personlig favoritfärg för övrigt. Tenchcoat finns här (jag har strl S) och overall finns här (jag har strl S)

.

.

.

Detaljer! Alltså den här lilla patsleliga väskan med brett band är ju bara en karamell. Finns här. Satinscarf finns här.

.

.

 

 

Gillar ni mina nya mörka stora solisar med rak överkant? Finns här isf (Alltså 79 kr för dessa goingar – det är ju helt galet billigt)

.

.

 

(Jo ni får rumpan också;)

.

Det var gårdagens det! NU ska jag jobba på här och så försöka hinna med en prommis ute i solskenet på lunchen.

.

.

Ha en riktigt fin dag nu girls!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “EN BLÅSIG DAGENS

 1. Plötsligt har hur mycket fint som helst eller plötsligt betalar dig för att säga det, hehe 😉 -hmmmm 😀

  1. Hej Fialottaplingplong, har inte du också ett jobb du får betalt för? I min värld skulle jag inte lägga 40 timmar i veckan på jobbet och inte få någon lön för mödan. Jag misstänker att Petras jobb pågår dygnet runt, sen kan det ju verka flashigt att få betalt för att visa upp sig på nätet. Men vi har ingen aning om hur mycket hon jobbar som egenföretagare och hur hon får dra i olika trådar för att få diverse jobb. Sluta vara så avundsjuka och prova det livet själva så får ni se!

 2. Älskar ditt samarbete med Lindex, blir så himla inspirerad! Kommer köpa väskan 🙂

 3. Håll i hatten vad det blåser!! Lindex har helt klart fått bättre sortiment, kul att du visar upp dina nya kap, stort gilla på det!
  Kram till dig

 4. Jag blir så glad att du skriver så trevligt om att vara troende. Det är ganska sällan det beskrivs som något positivt. Ofta blir vi framställda som väldigt udda.
  Självklart har vi kristna problem precis som alla andra. Jag har själv en dotter som är kroniskt sjuk sedan fem år tillbaka. Det är fruktansvärt att se sitt barn lida, och jag jobbar hårt med att orka. Men du har rätt i att det är en sådan trygghet att veta att jag inte bär mina problem ensam. Att Gud har min dotter i sin famn och inte överger henne. Jag tvivlar på att jag faktiskt hade orkat utan min tro. Och jag önskar att även du hittar din tro framöver. Önskar dig allt gott!

 5. Alltså… det där var INTE fina saker på dig…. du brukar ha bra smak men nope… inte dessa.
  Maria

  1. Jag förstår faktiskt inte varför man skriver så till en annan människa. Jag skulle ALDRIG få för mig att skriva så. Skulle du sagt det face to face också? Genuin fråga.

 6. Jag tycker inte att det var snyggt på Petra inte alls hennes stil och jag förstår inte varför man inte får tycka det på bloggen det skall väl vara ens åsikt som är ärlig och rak och det kan jag säga direkt till Petra också.

  1. Håller med Lisa om att man ju måste få tycka till, även om man inte gillar allt. Tror inte Petra tar illa upp, tvärtom. Det måste väl vara sunt att höra ogillande saker också. Alla kan ju inte gilla allt även om det är en supertrevlig blogg. Vore väl rätt trist om alla som läser skulle gilla allt.

 7. Hej Petra! jag är lite nyfiken på hur du tänker när det gäller miljön och kläder? jag ser att ni i familjen har mycket märkeskläder som t ex Gant, Ralph Lauren mm vilket även vi i familjen kört mycket med och ett tag var det väldigt inne hos tonåringarna men lyckligtvis så ser jag och hör från ungdomarna och deras kompisar att det är inte så inne längre utan är mer ute och att det är mer milöjtänkt när det gäller bl a kläder…dom byter med varandra b la och tänker ockås mer på vad dom köper för kläder mm. och konsumerar mindre vilket gör en stolt. Därför blir jag lite anti mot alla influensers och bloggare som kör så mycket samarbete och vill att vi här ute skall konsumera men jag tror att många inte faller i denna grop längre.

  1. Hej!

   Vad bra att dina ungdomar tänker på vad de köper och byter kläder sinsemellan! Toppen! När det gäller just miljösynpunkt så är det så att jag medvetet ofta köper kvalitetskläder som är producerade och framställda på ett bra sätt miljömässigt och arbetsmässigt. Som håller länge och som då även kan ärvas (Beatrice tar över mycket efter storasyster) Hellre lite färre plagg men bättre. På mina döttrars skola är det mer tvärtom med märken tyvärr och det är en småjobbigt stress bland tjejerna emellanåt när det ska vara Monclerjackor osv. Jag köper dock inte överdrivet dyra märken som just det och som typ Fendi, Burberry och Gucci. Utan mer i mellankategorin som jag tycker lönar sig i längden:)

Comments are closed.