VÅR OCH NYA GLASSAR OCH SNEAKERS

.

Ååååh äntligen riktig riktig vår! Idag sa det bara poff och så var den här och det blev sitta-u t e-väder tom. Sitta en sväng på entrétrappen i eftermiddagssolen och bara njuta med liten 2-åring och smaska i sig glass i form av GB-nyheterna Bamseglass och Magnum med vitchoklad och kakor tillsammans (ja jag skrev att jag inte tokgillar glass men ibland får man liksom bara offra sig när solen strålar och vårkänslorna kickar in med full kraft haha;) Detta är ju ren lycka eller hur? Behövs inte mer.

.

.

.

Har planterat ett stort fång med Påskliljor i den ganska enorma och tunga gjutjärnsurnan vi har där. Den flyttar man inte på i första taget kan jag lova och jag gillar den just för att den är så maffig. Visst blir man lite extra glad av just påskliljor förresten? När de lyser gula så vet man att det snart är påsk och då är det snart maj och då är det ännu lite härrligare. Maj är min absoluta favoritmånad på hela året faktiskt. ALLT är underbarast då bara.

.

 

.

När det är vår så ska man ju ha nya sprillans sneakers som lyser lite extra vitt på fötterna, det är verkligen sen gammalt. Och jag kom över de absolut snyggaste (enligt mig) Var inte lätt att få tag på dessa godingar från Selected Femte som är slut nästan precis överallt. Fick beställa från England till slut när jag äntligen hittade min strl (Finns om man har tur att fåt tag i gult och rosa också. Suupersöta)

..

 

.

Precis lagom chunky i finaste färgerna (Stickad tröja Second Female, byxor förra årets från Samsoe Samsoe)

.

.

Det värsta och enda värsta med våren är ju den här himla allergin… Attjo och prosit, nu är det pollen precis överallt och det kliar och svider i ögonen och näsan så jag blir nästan tookig. Ser inte klok ut med mina svullna röda ögon. Himla segt det där inte sant? Försöker med tabletter och nässpray och ögondroppar men det funkar liksom inte. Blir mest bara trött av allergimedicin så jag försöker undvika det. Kan ju inte vara trött och seg nu är jag äntligen tränar regelbundet igen också! Älskar känslan att vara igång med den, som värsta bästa energiboosten. Och det allra allra bästa är löpningen, jisses vilken frihetskänsla och go känsla den ger. Speciellt nu när man kan springa ett varv ute i 5-kmspåret på mälarön igen. L y c k a.

.

.

Nu ska jag åka och plocka upp lite mumsig thaimat här men vi ses imorgon igen raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

17 kommentarer till “VÅR OCH NYA GLASSAR OCH SNEAKERS

 1. Er Moje är ju bara fööör söt 😍

  Har också allergi, mot björk och gräs. Håller nu på att vaccineras mot gräs och står i kö för björk då inga mediciner har hjälpt mig. Så kolla upp det om det är så att inga mediciner hjälper och du (som jag ) inte står ut längre! ☺

 2. Väldigt jobbigt med reklamen som lägger sig över din text!! Den försvinner o så kommer den tillbaka, och så håller den på så. Tappar helt bort sig i din text och man ger upp, fixa gärna det så man kan fortsätta läsa.

 3. Det finns en ny sort av allergitablett som man inte blir trött av; ett tips!

 4. Vilka härliga vårbilder på er två! Håller med, maj är den absolut bästa månaden och tiden mellan Hägg och Syrén:)
  Kramar

 5. Så jättefina inspirerande bilder! Vilken goding ni har i er minsting. Ja, det är ljuvligt med vår. Älskar också den här årstiden bortsett från pollen då 🤧. Ha en fin dag!

 6. Så härligt med vår och ljusa färger. Det gör mig glad 🙂
  Lider också av allergi och man blir ju trött av den i sig. Speciellt i början när immunförsvaret jobbar hårt. Så mitt tips är att håll ut nån vecka med medicinerna så brukar det bli bättre. Jag äter deslortadin vilket man inte blir trött av och så dymista nässpray som du får på recept. Den är bäst! Kram

 7. Känner personligen att du är lite gammal för just de skorna. Inget illa menat men det är ungdomsskor.

  1. Och jag är 65 och har samma modell….!!!
   Tror att jag ska behålla dem trots åldern!

  2. Om det är något som ”tantigt” så är det väl ändå att benämna skor som ”ungdomsskor” 😉

  3. Det där var det mest korkade jag läst idag. Hänger du inte med alls? Alla har ju sneakers idag, själv är jag 61 och har självklart sneakers både till kostym på jobbet och till jeans och till och med kjol. Ta och damma av dina förlegade synpunkter och var med istf för mot.

 8. Och jag är 65 och har samma modell….!!!
  Tror att jag ska behålla dem trots åldern!

 9. Äsch låt folk tycka vad de vill. Det verkar känsligt för dig så du kanske behöver bearbeta åldersnojan? Tant tycker jag är ngt gulligt. Begrepp f äldre dam. Har blivit kallad det av små barn..so what 🤗😘 jag är 46 ser ut som 30 enligt andra omkring mig. Å jag tycker de där skorna är gräsliga oavsett om det är du, Kenza eller min mormor som använder dem. Ålder är vara en siffra..inget annat. Relax…

 10. Elsker de skoene Petra! Jeg er 51 og har dem selv. De er classy og kule 🙂

 11. Ett tips jag fick av en läkare förut var att ta allergimedicinen på kvällen. Då ska man ju ändå sova 🙂
  Sååå härligt att våren är här!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg