F . R . I . D . A . Y

 

Fredagsbuketten idag består av gult! Blir bara så h a p p y av den vårfärgen:)

.

.

Tjohoooo vänner!

.

.

Då har vi veckans bästa dag igen – hurra! En vecka som har gått galet fort med mycket jobb att göra. Och om en dag eller två är det APRIL, jamen det är ju bara hur härligt som helst. Framför oss väntar en helg med en hel del mys och skoj och bla ska vi gå på show i Stockholm jag och mina två tjejer. Det är familjeföreställning på Mamma Mia the Party som väntar och vi är suuperladdade. Älskar ju båda Mamma Miafilmerna – det är verkligen feelgood the luxe. Man vill ju bara slungas in i de filmerna och vara med och nu ska vi alltså vara där mitt i alltihopa under showen! K U L. Sen ska vi planera lite gemensam semester med vänner och så är det sleep over och så kommer svärmor och svärfar hem efter deras långa vinter i Thailand. De är alltid i deras hus Thailand under vinterhalvåret och skatterna längtar ihjäl sig nästan.

.

Nu ska jag och Moje gå iväg och handa lite till godsaker till ikväll här. En av de allra, allra bästa sakerna med att bo där just vi bor är att det är supernära ned på stan, tar väl ca 5 minuter att gå ner till city. Förbi Beas ny fina skola, förbi polishuset, förbi slottet och öve lilla bron över Svartån så är man där. Gå den fina lilla vägen medans vårsolen gassar är bara så himla mysigt. Ska laga något riktigt smaskigt ikväll åt oss och åt Bea och hennes lilla bestie som ska sova över för första gången (Just nu är de på bio och ser Dumbo som har premiär idag)

.

.

Ha nu en riktigt mysig fredag så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

3 kommentarer till “F . R . I . D . A . Y

  1. Hej Petra!Vilken fin bukett…Kommer ihåg för några år sedan då du inte gillade så mycket färg i buketter. Du hade fått blommor av en vän som du tyckte va i helt fel färger..tror t.om att du bytte buketten om jag inte minns fel. Har själv alltid tyckt om blommor i vitt, men kan på den senaste tiden även tycka om buketter med lite mer färg i. Tack för en inspirerande & underbar blogg. Gillar dina inredningsbilder från ditt vackra hem!!! Ha en härlig helg. Kram/Marie

  2. Jag gillar också gult särskilt nu när påsken närmar sig. Du har så fint hem ♥️. M.v.h Åsa

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg