VIPKVÄLL PÅ MEGASTOR NY NEWPORTBUTIK

.

Igår var Småstadens galleria Punkt INTE sig lik kan jag lova! Alltså det är så kul att gamla Punkt håller på att förvandlas till något  riktigt riktigt bra! Här ligger mitt gym, här ligger numera inte mindre än två Newportbutiker, här ligger snart en stor ny GANT-butik, fina klädbutiken Frontrow med schyssta märken,  här finns Kicks och ja man behöver ju inte så mycket mer? (Jo en riktigt BRA fin mataffär behövs i city – fixa det någon snälla??:) Sen stod det tunga Aston Martins parkerade i mitt gallerian och det kändes väldigt internationell lyxgalleria helt plötsligt.

..

 

.

Det var sååå mycket fint i nya butiken! Och den är heelt enorm, 800 kvm stor sa någon. Nya Newport är en outlet men den känns inte så, allt är nedsatt 20-70% och det är riktigt fin inredning, tydligen sånt som inte för plats på NK-butiken och lagret. Det var en invigning med vipmingel och dj och bubbel och ja bara så mysigt. Jag och H mötte upp några goa vänner och spanande in utbudet.

.

.

.

Fastnade vid den enorma tavelväggen ,  där fann det en hel del fint kan jag lova! Shoppade dock inget igår, hade fullt upp med att bara umgås men återkommer asap. Kanske nästa gång innan jag sticker upp till gymmet? Såå bra ju.

.

.

 

.

Jättemysigt anordnat och GRATTIS till er fina butik Newport! Och till butikschefen Karin! (Och tack för era snälla ord ni som kom fram och hälsade igår<3)

 

.

 

.

Väärldens sämsta bild men här är iaf jag och Å på väg att fortsätta kvällen med våra män på restaurangen Di Spagna:)

.

.

Och idag har vi freedag tjohooo! Moje är ledig som vanligt och vi ska ner på stan och äta mysig lunch och shoppa på torget och hänga lite bara lilla prinskorven och jag. Absolut bästa dagen på veckan<3

.

.

Önskar er en FAB dag alla läsare!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “VIPKVÄLL PÅ MEGASTOR NY NEWPORTBUTIK

  1. Jamen är du här och är neggo igen?:) Skaffa vilka skor du vill och låt inte mina ”skava” hehe. Happy fredag!

    1. Hehe, bra rutet. Tycker skorna är coola som tusan och hade jag tyckt nåt annat hade jag hållit truten! Trevlig helg!

Comments are closed.