PÅSKEN 2019 HAR SMYGSTARTAT

.

Påsken har tjuvstartat hos oss denna lördag! Var en sväng nere på city och Mästerblomman och blev så inspirerad av alla deras härliga våriga blom och påskarrangemang. Shoppade på mig lite körbärskvistar (går icke med björkris pga allergier) oasis, grönt och fjädrar och gjorde mig min egna maffiga vårbomb i den stora Adlerurnan i salongen. Som att kika på ett litet vårigt buskage av kvistar och och ägg och sträng och så himla fint tycker jag! Ett tips till er -man behöver inta ha vanligt påskris i vas, man kan sticka ner allt möjligt rakt upp i en vidare kruka eller urna och täcka oasisen med en bunt lägre göra blad.

.

.

.

Äggen är en del av min samling från Royal Copenhagen (alla fick dock inte plats i årets ris)

 

.

.

Idag har vi tränat och hålla på maassor på gården hela familia! Så mysigt när alla hjälps åt tycker jag, någon av de stora passar och leker med Moje och så kör vi andra med att räfsa och rensa rabatter och blås lövblås (det gör jag får jag älskar att hålla på med maskiner haha:) Nu ska vi strax få över mina föräldrar som precis kommit hem från deras ställe i Normandie  och det ska bli så mysigt att hänga lite med dem (Moje längtar så efter momo och moffa:) Sen när de gått hem ska vi fortsätta kolla på Störst Av allt på Netflix (Missa inte den serien girls – såå bra!)

.

.

Ha nu en riktigt mysig lördagskväll!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “PÅSKEN 2019 HAR SMYGSTARTAT

  1. Jättefint påskris alltså du kunde ju vara florist…. Så duktig på allt baka, trädgård, inredning, mode vilken naturbegåvning. Go girrrrl du är så bra och din blogg är bäst, så proffsig.

  2. Så fint det blev! Hade tänkt att se störst av allt idag, men har inte varit hemma. Men får kolla på det ikväll, hoppas att den är bättre än Eagles iallafall. Eagles var lite av en flopp tycker jag.

  3. Wow så fint! Nu blev jag jätteinspirerad att göra något liknande, får se om jag lyckas 😊
    Tack för en underbar blogg 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *