ÄLSKADE FREDAG

.

Hahaha, ibland är det inte en piece of cake att (försöka) vara professionell bloggerska jobbandes hemifrån!!! Tror jag har blivit avbruten från att göra klart detta inlägg 1345 ggr de senaste timmarna. Skulle ju postas lite tidigare men här kommer iaf fredagsinlägget seent! Supermysig mycket vacker fredagskväll har vi här i Småstaden denna fredag och jag har en riktigt sån go härlig känsla i kroppen ni vet. Lite pirrigt härlig så där ni vet. Sippar gott rött efter middagen medans glada barnen far runt och upp och ner och spelar bra musik. Hör ni förresten hört Rosa Himmel med Molly Sandén? Går på repeat här, både jag och Lolo är tokiga i den och säkerligen väldigt påverkade av serien Största av allt som alla nu sett här hemma förutom Bea och Moje så klart (på Netflix där Rosa Himmel är ledmotivet – sen den bara. EXTREMT bra)

.

Vad gör ni ikväll vänner? Berätta gärna för mig! Sår roligt med era GLADA mysiga hälsningar! (ibland blir det bara så fel stämning och neggo bland kommentarerna tyvärr men det är väl sånt som händer:)

.

.

Ha nu en riktigt mysig kväll sweeties!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “ÄLSKADE FREDAG

  1. Åh så fina bilder. Ditt hem är verkligen underbart. Här har vi också ätit och sitter och sippar på lite rött. Älskar fredagkvällar. Hela härliga helgen ligger framför oss. Skål och trevlig kväll 😊

  2. Alltså fredagsfeeling💕! Har landat i soffan med en fredagsdrink efter en ridtur med min syster och en vän i solskenet. Slökollar på Lets dance och njuter av att det är helg🤗
    Kram till dig

  3. Åååh, den låten är underbar – den har gått på repris hos mig hela em/kvällen! Hoppas att ni får en mysig kväll nu! ❤️

  4. Jag satt just och tipsade min kompis om din blogg! Vi sitter här och planerar sommarens Frankrike-resa (2 familjer med 6 barn från 3-9 år). Vin dricker vi också. Hoppas du får en fin helg!

      1. Provence! Hyr ett hus i en by som heter Cotignac. Sen får det nog bli några dagar vid Medelhavet också (jag är så barnsligt förtjust i rader av randiga parasoll, vet inte varför men tycker det är vackert med det där myllret av människor).

  5. Packade bilen och körde ut till vårt lake house, 35 min från småstaden. Såg solen gå ned och lyssnade på kluckandet! Kunde inte vara nöjdare! Allt gott!

Comments are closed.