SÖNDAGSGLIMTAR

.

Jag hemma igen efter söndagens runda i Småstaden! Brukar springa 5-6 km ett par ggr i veckan i stan och på mina egna favoritvändor för det är ju så att det går lite snabbare när man kör invanda vägar och gator, det sitter liksom i benen! Idag sprang jag en väg jag brukade springa/gå när jag skilde mig och verkligen började njuta av att springorna (bästa terapin!). Perfekt lagom lång runda men idag så gjorde jag ett litet break på halva vägen och slank in hos en kompis och drack kaffe i solskenet i deras underbara trädgård (och så fick jag lite botox-touch-up också då jag ändå var där) och sen så sprang jag hem igen. Älskar verkligen att springa och det trodde jag aldrig jag skulle göra när jag började vid 33 års ålder (Innan hade jag aldrig sprungit längre än 2 km:)

.

.

.

När jag kom hem till mina älsklingar så satt jag igång ett slökok! En krämig Röd Chicken Curry står nu och kokar i köket och sprider ljuvlig doft. Längtar såå till middagen nu och är galet hungrig (och om det blir lika gott som jag t r o r så kommer receptet jag lovar:)

,

,

.

Dagens trista är att Mojeplutten är krasslig och har fått ögoninflammation igen (usch vad besvärligt OCH smittsamt det är) och är  förkyld och hängig. Får ta det lite lugnt hemma med många glassar och sagor och favvorfilmer<3

 

..

.

.

Så har jag varit iväg och köpt Blåkorn till trädgården så att det ska växa fint och några anemoner fick också följa med! Vita anemoner är bara så himla fint. Där ser ni också nya Kate Mosstavlan förresten (den där hon visade trullorna fick ju flytta ut) Finns på Newport för den som undrar.

.

.

Lite pics och glimtar från min söndag var det! Nu ska jag kila ner till käket och se hur det går min gryta där nere. Bea sover hos farmor och farfar ute på landet ikväll så det är bara jag och H och lilla sjuklingen här hemma (som ska få lägga sig och sussa tidigt) och sen blir söndagsfilm i vanlig ordning. Mysigt mysigt.

.

.

Ha nu en fin kväll alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “SÖNDAGSGLIMTAR

  1. Vad härligt det låter med en löptur. Jag har tyvärr fått lagt löpningen på hyllan pga av en meniskskada som snart ska opereras inom kort men vem vet, jag kanske gör come back! Krya på lillpojken och ha en fortsatt fin söndagskväll! Kram Tina

  2. Oj va fint ni har! Kan du berätta o posta om hur du sköter trädgården nu så här på våren? Är jätte intresserad av din trädgård! Super fin och skulle vilja så gärna få info om hur du sköter den? 🙂

Comments are closed.