HEMLIGHETER I KÄLLAREN

,

Nere  i tvättstugan imorse! Jag la i några tvättar OCH gjorde även annat där nere. Hemliga hemliga projekt eftersom det är en viss dag imorgon…

.

.

.

Japp jag är en riktig påskhare! Morgonruffsig i pyjamasen haha.  Älskar att pyssla med överraskningar till skatterna, välja och göra gulligt och fint. På Åhlens finns det mycket påskgulligt – tips för er som kanske inte har alla era ”påskgrejer i box” än. Hoppas skatterna blir nöjda imorgon nu<3

.

.

Idag ska man ju ha en låång och ganska trååkig dag. Det tänker dock inte jag ha för nu ska jag ut och springa efter Mälaren och sen blir det sväng på stan och så utelunch i solen för oh my det är verkligen sommar ute nu??? Hur härligt som helst ju. ÄLSKAR påsken:)

.

.

Önskar er alla en trevlig långfredag!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “HEMLIGHETER I KÄLLAREN

Comments are closed.